Anyolki
Fanka BB :)
To ja się odmeldowywuję ;-)
Szymon po egzaminach, zdał na szóstki, teraz dumny z siebie jak paw. Ja zresztą też jestem dumna. Jeszcze 5 przedmiotów i będzie wolne od szkolnej nauki (ale nie nauki w ogóle).
U nas dalej zima i śnieg, ale już pachnie wiosną, no i szpaki przyleciały. Szukam dla małej kurteczki wiosennej, bo mi wyrosła :-)
Edyta, i co?
An
Szymon po egzaminach, zdał na szóstki, teraz dumny z siebie jak paw. Ja zresztą też jestem dumna. Jeszcze 5 przedmiotów i będzie wolne od szkolnej nauki (ale nie nauki w ogóle).
U nas dalej zima i śnieg, ale już pachnie wiosną, no i szpaki przyleciały. Szukam dla małej kurteczki wiosennej, bo mi wyrosła :-)
Edyta, i co?
An
a wiec bede testowac dopiero w piatek...jak narazie @ brak ;-) Jesli bede juz cos wiedziala to napewno napisze
a tymczasem caluje Was mocno :***

A to ciekawe gdzie to slyszala bo my tak niemowimy... Kiedys wychodzimy z garazu a raczej moj M wychodzi z zakupami a my mialysmy czekac na mojego syna , bo mial przyjsc po reszte toreb i z nami pojsc do domu ale mloda koniecznie chciala isc z tata. moj M wkoncu niewytrzymal i ostro mowi: "idz do mamy!" a ona obrocila sie obrazona od niego i takim zdecydowanym, krokiem idac w mija strone mowi syczac: "kucie mac, tatusiu" Jejuu, niewiedzialam co mam zrobic smiac sie czy plakac