AniaForever
Polinezja i Jamajka
Znachorka szukam i na razie jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to że może jak raz zmienisz w panelu w tym okienku przy pisaniu wiadomości to sobie zapamięta na następny raz. Hmmmm, zaraz to sprawdzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy witamy !! Miło, że grono lutówek na BB się nam powiększa! Życzymy samych miłych chwil i spokojnej ciąży!teraz to tak dla sprawdzenia czy moj suwaczek dziala![]()

dziekuje za mile przywitanie!!!
no dobrze to teraz troche o dotychczasowych doswiadczeniach ze stanem odmiennym![]()
pierwsze dwa miesiace byly dosyc nieciekawe...ze wszystkimi objawami ksiazkowymi ciazy :/ chociaz jestem z siebie dumna, bo chociaz bylam bliska chodzenia po scianach to wizyty przy wielkim uchu jednak mnie ominely...musze jednak przyznac, ze tak od dwoch tygodni mi sie wyraznie poprawilo i juz coraz lepiej ze mna tyle tylko ze dalej spie gdzie i jak tylko sie da...
Jezeli chodzi o moja lepsza polowe to robimy postepyi jak narazie przejal czyszczenie lazienek (bo mu lekarz powiedzial, ze ja absolutnie z plynami do czyszczenia mam sie nie stykac
i musze wam powiedziec, ze jak narazie pucuje..nawet jestem w szoku bo jak zawsze mnie szlag ognisty trafial bo lustro bylo caly czas zachlapane..to teraz po szesciu latach...CUD ...jak sam myje to caly tydzien ani jednej kropki z pasty do zebow na lustrze nie uswiadczysz i wkoncu mozna cos w tym lustrze zobaczyc..
tyle, ze z moim obecnym stanem cery to czasem tesknie do tego zapackanego lustra...
no nic , trzeba bedzie napisać do dziewczyn które to potrafią , do sówki , losek chyba tez ma jakiś kolor ustawiony a no i karolina puławy .
sulwie : mamy dokładnie ten sam etap na suwaczku a różne terminy![]()