reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
no nic dobranoc Dziewczyny ;) jak pójdę szybciej spac to szybciej bedzie jutro i pojadę na wizytę;) mam o 10 rano wiec nie bede musiała długo czekac;)

Karolina Puławy współczuję ci, trzymaj się.

Witam w poniedziałek, niestety weekend był zdecydowanie za krótki. Poczyniłam pierwsze zakupy dla siebie, w nic się już nie mieszczę, kupiłam spodnie ciążowe, dwie spódnice i kilka tunik - jak w takim tempie będę z wszystkiego wyrastać to niedługo znowu nie będę miała w czym chodzić.:shocked2:

Karolinko bardzo Ci współczuję. Jest mi przykro i bardzo smutno. Trzymaj się dzielnie. Pamiętaj po burzy przychodzi słońce.
Karola bardzo mi przykre napewno na nic teraz slowa otuchy jestem z Toba trzymaj sie kochana.

Witam porannie chumorek nawet dobry postanowilam sie juz niczym nie przejmowac i myslec tylko o Nikoli i malestwie brzuchu bedzie co mam byc , jestem silna kobieta.

Witajcie :-)

Wczoraj wróciłam dopiero po 24 do domu, bo jeszcze zatrzymałam się na rynku na soczek :-p Wczoraj u Pana doktora uśmiałam się bardzo :-) Zmienił mi tabletki z Feminatal N na Feminatal 400 i mam jeść ciemną w pon i czw., a we wt i pt. jasną. Powiedział, że dzięki temu nie przytyję za dużo, bo te ciemne zapobiegają temu i dostarczę wszystkie potrzebne witaminki :) Na USG wykluczył zespół downa i jedno z 6 zdjęć mam 4d. Zdjęcie mamy super portretowe hahaha Śmialiśmy się, że dzidzia wygląda jak "obcy" do tego się uśmiecha i robi lewą reką "peace". Śmiał się, że jest na pewno zdrowy jak robi nam "peace". Słyszałam w końcu bijące serduszko ! Ahhh co to jest za uczucie :-) Później zeskanuję zdjęcia i się wam pochwalę :rofl2: I chyba będzie dziewczynka !! Ale to potwierdzi dopiero za 3 tyg :-p

A teraz zmykam do łazienki zebrać się do życia i Życzę Wam Wszystkim Udanego Poniedziałku :-):-)

Karolinko
bardzo współczuję Ci Twej straty... Trzymaj się cieplutko...

Witam poniedziałkowo moje kochane Śnieżynki:-D

Będzie wszystko dobrze ja tez mam ju7tro wizytę wyniki mam koszmarne więc jak zwykle pewnie antybiotyk jak przy pierwszej ciąży ale musi być ok.

PATITKA trzymam kciuki za wizytę i czekamy na info:-)

Witajcie Lutowe Mamusie!
dziś sie zalogowałam i postanowilam zaczac uczestniczyc w tych rozmowach,żeby sie wiecej dowiedziec jak to u Was przebiega.

Witaj narrina w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-)

Dobry wieczór dziewczynki... długo mnie nie było odpoczywaliśmy na urlopie. Właśnie zabieram się do lektury... bo chyba sporo mnie omineło:-)

Witaj kejt po urlopie:-) brakowało nam Ciebie:tak:

poroniłam w 10 tygodniu:-:)-:)-:)-:)-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-:)-:)-(
życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...

Kochana strasznie mi przykro...wiem, że w takiej sytuacji niewiele można napisać, ale bądź silna i dalej walcz o Maleństwo...a dla Twojego Aniołka
[*]

Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...

Ja dziś może dokonam jakiegoś zakupu, bo jadę z siostrą na zakupy, bo w domu łażę w dresie, ale jak mamy gdzieś wyjść to już jest kiepsko, bo ciśnie mnie brzusio choć prawie wcale go jeszcze nie mam:-p z bluzkami jest najmniejszy problem, bo teraz jest taka moda, że spokojnie można sobie coś kupić i nawet nie musi to być ciążowe, bo po prostu dół jest taki lekko rozszerzany:-D

no nic dobranoc Dziewczyny ;) jak pójdę szybciej spac to szybciej bedzie jutro i pojadę na wizytę;) mam o 10 rano wiec nie bede musiała długo czekac;)

Kochana 10 już coraz bliżej, więc mocno trzymam kciuki:-)

Dziewczyny jak ja się wczoraj najadłam na tym roczku to SZOK!!!:szok: No, ale w końcu trzeba zacząć normalnie jeść:-) dziś też czuję się na szczęście dobrze:-)

A jak tam u Was w poniedziałek???:confused:

Witajcie Słoneczka.
Karolinko Bardzo bardzo Ci współczuję. Trzymaj się kochana.
[*] dla Twojego Aniołka

Ja wczoraj późno wieczorem wróciłam po całym dniu wyprawy do Krakowa i innych miejscowości. Byliśmy zapraszać na nasz ślub :) a przy okazji do najlepszego przyjaciela mojego J. Jak wróciliśmy to byłam taka zmęczona ze nawet nie miałam siły jeść, padłam zaraz po umyciu się.
Dziś mam zadanie bojowe zrobić porządki z warzywami które dostaliśmy od taty mojego (czyli mojego przyszłego teścia), muszę tez iść zamówić kwiaty na ślub. Sama jeszcze nie wiem jakie chcę.
A jeśli chodzi o zdrowie to mam jedna męczarnie :-(, zauważyłam, ze mój żołądek się zaczął buntować. nie mam mdłości ani wymiotów tylko jak coś zjem co mu nie pasuje to boli, potem mam wzdęty brzuch , nie fajnie.
Zatem mój dziś będzie jadł sobie kopytka w sosie z warzywami a ja same warzywa i pierś z kurczaka na parze. Może to poskutkuje.
a z innych bajek to byłam u krawca wybrać sukienkę na ślub i zamówić szycie. Nawet taniej mnie wyjdzie niż kupno w sklepie tej co mi się podoba ale i tak sporo. Nawet mojemu nie mówię bo by osiwiał przed ślubem. Najważniejsze ze będę już z tym spokojna.

reklama
U mnie jest inaczej ja moge jesc wszystko , oprucz naprawde sladkiego .Tylko najgorsze jest to , ze tak naprawde to apetytu nie mam jem bardziej z uwagi na dziecko niz dlatego , ze mi sie chce .Mam nadzieje , ze niedlugo to minie .

Do góry