Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...nich se sama płucze gardło solą, rzyganie murowane nawet bez ciąży![]()

Ej ciotki a nie zauważyłyście, że tylko Pani Doktórki maja takie genialne pomysły....facet by na takie głupoty nie wpadł
...chociaż mój gin zapisał mi krzywą cukrową na 2h przy dawce 75
...sadysta zasrany....
puszcze pawia jak nic...orzygam jakąś biedną pigułę
......
losek jak sie czujesz po tym elevicie? ni masz dziwnego smaka w ustach? bo ja biore i w ogole ciezko mi go przelknac bo syfi jak dla mnie i zawsze mam dreszczeale musze go brac bo mam chorobe haszimoto, a on jako jednyny nie zawiera jodu.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytyPowiem Wam że nie mamy się czym martwić na brzuszek mamy czas
choć mi zaczyna rosnąć już widzę różnice a od brata usłyszałam dzisaj że choćbym chciała ukryć to już się nie da
Przed ciążą przytyłam 9 kg bo miałam coś z nerkami i miałam 68 kg (przy wzroście 178cm) przez 3 miesiące ciąży schudłam do 66 kg trochę się zmartwiłam ale przy codziennych wymiotach to chyba nic szczególnego a ostatnio tylko 1 kg mi przybył
![]()

zawsze wazylam tak ok 63..
teraz wszystko jest pieknie, cieszy oczy i juz sie nie musimy ukrywac przed sasiadami, ktorzy z racji faktu, ze wiekszosc na emeryturce swoje ogrodki utrzymuja jak do jakiegos konkursu...a pozniej kursuja ulica i patrza jak tam u innych wyglada...

takze spokojnie polezalam sobie do 10...wykapalam sie i bylo na szczscie lepiej....mialam dzisiaj tylko jedno spotkanie 30min..a jestem tak wykonczona jakbym caly dzien w kopalni pracowala....takze teraz leze juz do samego wieczora i nie robie nic...
mam nadzieje, ze dzidzius mi wybaczy ten nagly zryw do ogrodnictwa...