Anisen
kochamy Cię mocno
Shingle witaj
miłej pracy
Ja do pracy- mam nadzieje ze będę mogła- od września. Ale w pacy nie będę miała dostępu do internetu. Dziś zapytam jak to z tą pracą będzie, bo się nastawiam i nastawiam ze będę mogła wrócić a tu może być klops.
Zaraz idę kupić coś na kanpki dla mojego i na obiad, tylko odrobine mi przejdą mdłosci.
miłej pracy
Ja do pracy- mam nadzieje ze będę mogła- od września. Ale w pacy nie będę miała dostępu do internetu. Dziś zapytam jak to z tą pracą będzie, bo się nastawiam i nastawiam ze będę mogła wrócić a tu może być klops.
Zaraz idę kupić coś na kanpki dla mojego i na obiad, tylko odrobine mi przejdą mdłosci.

Zaraz muszę polecieć do sklepu 

)
pójdę wcześniej, tylko jeszcze nie wiem kiedy... od września to chyba się zanudzę w domu...
. a przeciez płace składki postnowiłam przejsc sie do przychodni panstwowej zeby wystawili mi skierowanie niepłatne .. a tam powiedziano mi , ze musze poczekac na decyzje kogos tam bo teraz niewolno im tak robic , bo im sie nieopłaca wystawiac nieplatne zwolnienia bo badania kosztuja ich wiecej niz zwracaja im za wizyte pacjentki!! rozumiecie ?? no na cholere ja płace te składki ??!! nic .. narazie czekam zaraz ide tam zeby sie dowiedziec jaka decyzja zapadla... ale jak oni tak moga nierozumiem ;/