reklama

Wątek główny

reklama
Cześć Śnieżynki
Mam na chwilę czasu wiec zaglądnęłam do Was. Za 2 godziny przyjeżdża moja siostra z mężem. Będą u nas do niedzieli. wiec trzeba skończyć sprzątanie.
ja dziś tez mam jakby mniej energii, do tego obtarły mnie wczoraj buty, że aż dziś ledwo łażę, ale muszę. Mam nadzieje ze do soboty mi się trochę zagoi bo będę utykająca panna młoda.
Tyle jeszcze do zrobienia a ja po prostu zasypiam na stojąco. Chyba zrobie sobie kawy inki, pooszukuje organizm i zjem odrobine lodów truskawkowych.
Od jutra musze właczyć 6 bieg i tak będzie do niedzieli wieczorem.
wiec poczytam co u Was w poniedziałek.

A ja odpoczęłam i lecę do mamy na obiadek ale będzie wyżerka:-D:-D:-D Już czuje zapach mielonych i zupki brokułowej...:-D:-D:-D Potem wybierzemy po krawat i na spacer:-) Miłego wieczora Śnieżynki:-D Jutro do Was zaglądne jak będę w pracy:-)

reklama
Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił:tak:.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)
To dobrze ż z maleństwem wszystko ok a co do spadku twojej wagi to trochę niepokojące że lekarz nie zlecił ci jakiś dodatkowych badań. Od mojej pani ginekolog wiem że brak wzrostu masy ciała może być spowodowana chorobą tarczycy

Cześć Śnieżynki
Mam na chwilę czasu wiec zaglądnęłam do Was. Za 2 godziny przyjeżdża moja siostra z mężem. Będą u nas do niedzieli. wiec trzeba skończyć sprzątanie.
ja dziś tez mam jakby mniej energii, do tego obtarły mnie wczoraj buty, że aż dziś ledwo łażę, ale muszę. Mam nadzieje ze do soboty mi się trochę zagoi bo będę utykająca panna młoda.
Tyle jeszcze do zrobienia a ja po prostu zasypiam na stojąco. Chyba zrobie sobie kawy inki, pooszukuje organizm i zjem odrobine lodów truskawkowych.
Od jutra musze właczyć 6 bieg i tak będzie do niedzieli wieczorem.
wiec poczytam co u Was w poniedziałek.
Anisen wiem że przed tobą ten wielki dzień i chcesz żeby wszystko wypadło idealnie ale uważaj na siebie i nie przesadzaj nasz pracusiu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry