rechot1sb
Tomaszoland
w pracy juz jest od 8:00 a ja dopiero wstałam....Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w pracy juz jest od 8:00 a ja dopiero wstałam....Rechot1sb weekend jest, kto Ci każe wstawac. Niech facet śniadanko organizuje.

Dziś będę miała pracowity dzień, bo... jeden pokój skończony, teraz takie upiększacze i pierdoły poukładać, później pazurki zrobić, kolejnio obiad szybki ugotować, siostra przychodzi mi włosy kręcić, potem zbieram się na imprezę do Cioci Z(moje nastawienie: będę żreć!) hehe, dobrze, że mam internet w telefonie no i bezprzewodowy w laptopie, to będę mogła być z Wami gdzieś do 16.
Miłego dnia !
ja dziś rozdaję ostatnie zaproszenia ślubne więc trochę ludzi do obskoczenia mam, potem może jakiś grill z przyjaciółmi:-) ogólnie to widze że wszędzie pogoda się schrzaniła i mnie też głowa boli, ale to zaraz trzeba na świeże powietrze uciekać buzioleeeeeCóż no faceci niestety nie nadaja sie do porządkow zawsze robia wszystko nie tak i trzeba poprawiac.
w pracy juz jest od 8:00 a ja dopiero wstałam....
odezwę się jak będę żywsza