kejt82
Fanka BB :)
Hej dziewczynki, ja jednak zdecydowałam się na wypad pod Olsztyn, dopiero wróciliśmy. Jestem lekko zmęczona bo znów pod namiotem zastała mnie kiepska pogoda - wczoraj pochmurno i z opadami a dziś znow słonko ale w nocy kiepsko...
Do tego mam wrażenie że czuje malucha... wiem że o może dziwne... ale i nie jest takie przyjemne jak się spodziewałam... TO bardziej takie uczucie... Hmm dziś tłumaczyłam kocurowi że to trochę tak się czuje jak np trzyma się jakiegoś żuczka albo dżdżownicę w zamkniętej pięści takie "wiercenie" a nie motylki - nigdy tego nie czułam... jak myślicie??
Do tego mam wrażenie że czuje malucha... wiem że o może dziwne... ale i nie jest takie przyjemne jak się spodziewałam... TO bardziej takie uczucie... Hmm dziś tłumaczyłam kocurowi że to trochę tak się czuje jak np trzyma się jakiegoś żuczka albo dżdżownicę w zamkniętej pięści takie "wiercenie" a nie motylki - nigdy tego nie czułam... jak myślicie??
) dostał pozytywnego fioła zobaczymy na jak długo
Urlop przekładamy na przyszły tydzień od środy i do poniedziałku wolne odpoczniemy sobie bo troche nas to nerwów kosztowało

ja jeszcze nie chcę