Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie ci współczuję mam nadzieję że wkrótce skończą się te wymioty, mdłości i złe samopoczucie i będziesz mogła w pełni cieszyć się swoim skarbem pod sercemLaski MASAKRA ! Co za dzień...Zaraz chyba się zabiję, nie ma rzeczy która by mi nie dolegała...łeb mnie napier**** niemiłosiernie, ciągnie mnie na wymioty cały czas (te migdały chyba zaraz uszami zacznę wkładać, bo przez buzie nic nie daje hehe) ogólnie jechałam dzisiaj na miasto i jak na złość w autobusie było 10 osób z czego 6 żuli i 4 nieumyte babyWypadłam jak z procy z autobusu, a ludzie na przystanku zawału mało nie dostali jak zobaczyli jak mnie szarpie...A później w supermarkecie myślałam, że już padnę na twarz po czym zobaczyłam degustacje jakieś kawy i rzuciłam się jak bidna
ale pomogło, doczołgałam się dzięki temu do domu i pierdziele nigdzie dzisiaj już nie wychodzę!
;-)
Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom![]()

Dziewczyny ! Poczułam !Poczułam !
Bańkę mydlaną w brzuszku !!! Jestem pewna że to mój śpioch się przebudza![]()
Mężuś dość sporo wczoraj zrobił, więc niebawem będzie można zacząć remont:-) dziś wybieramy się na imieninowego grilla do mojej siostry
tylko nie wiem czy pogoda na to pozwoli
:-)Strasznie ci współczuję mam nadzieję że wkrótce skończą się te wymioty, mdłości i złe samopoczucie i będziesz mogła w pełni cieszyć się swoim skarbem pod sercem
Dziś czuję się o wiele lepiej, ale zobaczymy jak zjem śniadankoMężuś dość sporo wczoraj zrobił, więc niebawem będzie można zacząć remont:-) dziś wybieramy się na imieninowego grilla do mojej siostry
Ale gdyby Ci się udało dzisiaj wyrwać na grilla baw się dobrze :-)
Te co śpią i te co już wstały:-) Zabieram się do jedzenia płatków na mleku, zapomniałam, że istnieje coś takiego jak Kangus haha i wczoraj jak dziecko cieszyłam się między regałami 
Zjem i wracam do Was BUUZIAAAKIIII ! :-)
Zabieram się do jedzenia płatków na mleku, zapomniałam, że istnieje coś takiego jak Kangus haha i wczoraj jak dziecko cieszyłam się między regałamiZjem i wracam do Was BUUZIAAAKIIII ! :-)
Dziś czuję się o wiele lepiej, ale zobaczymy jak zjem śniadankoMężuś dość sporo wczoraj zrobił, więc niebawem będzie można zacząć remont:-) dziś wybieramy się na imieninowego grilla do mojej siostry
![]()