Ilonaa
Mein Schatz :)
I jak smakowały płateczki ? Ja też ich daaawno nie jadłam...:-):-):-)
MMMmmm pychotka
Jak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak smakowały płateczki ? Ja też ich daaawno nie jadłam...:-):-):-)
Jak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie 

Dziekuje Wam za wszystkie życzenia
Anisen życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia niech w Waszemu życiu przyświecają same radosne chwile i momenty:-) No ja nie dawno wstałam:-) Masakra wczoraj takmi się ręcę trzęsły i źle buta zapięłam z tego wszystkiego za momencik wstawie fotki w wątku o ślubach
Oczywiście się popłakałam jak bóbr ale jestem szczęsliwa wszystko wyszło lepiej niż myślałam
Jak na razie czuje się cudownie jako żona
Wszystkim życzę takich radosnych momentów
Miłej niedzieli Dziewczynki:-) obiadek dla gości się robi bo trochę u nas nocuje:-) Więc jutro w pracy nadrobię zaległości:-) a na urlop pójdziemy w sobie w przyszłym tygodniu może pogoda będzie fajna to sobie wypoczniemy
MMMmmm pychotkaJak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie
![]()

ja tez kocham platki na mleku! tylko ja nie moge slodkich wiec kangus odpadamama mi kupila platki ryzowe blyskawiczne - sa pyszne, zawsze je lubilam
zupy mleczne czesto jadam
nie chce obrzydzac ale nie ukrywam ze jem je bo jakby przyszedl czas na kibelek to lepiej jest mi oddawac
![]()

mamusiedzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)
dokladnej daty jeszcze nie znam bo usg mam za 2 tyg .
pozdrawiam wszystkie lutowemamusie
ps .czy ktos mi prosze pomoze wstawic suwaczek bo juz trace cierpliwosc :-)
MMMmmm pychotkaJak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie
![]()
, a za cholere nie chce mi się z domu wychodzić i pewnie będę cierpieć na "niezrealizowaną zachciankę"AgaB nie musisz przepraszać, rozumiemy że nie zawsze tak jest że możemy poświęcic na BB tyle czasu ile byśmy chciały, ważne że pamiętasz o nas i dajesz znak że u was wszystko ok:-) pozdrawiamWitajcie Lutóweczki:-)
jesteśMY, żyjeMY i maMY się dobrze, ale z czasem u nas krucho i dopiero dzisiaj mogę tu na chwilkę zajrzeć, oczywiście nie byłam w stanie przeczytać co działo się u Was i Waszych maluszków przez miniony tydzień ale naprawdę postaram się to nadrobić,,, a teraz życzę wszystkim wspaniałego dnia, pełnego uśmiechów, dobrego samopoczucia i słodkiego lenistwa
Pozdrawiam ciepło i przepraszam,że się nie odzywałam,,,
No to gratuluję że wszystko sie pięknie udało:-), jak się czujesz jako żona?Dzień Dobry ŚnieżynkiDziekuje Wam za wszystkie życzenia
Anisen życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia niech w Waszemu życiu przyświecają same radosne chwile i momenty:-) No ja nie dawno wstałam:-) Masakra wczoraj takmi się ręcę trzęsły i źle buta zapięłam z tego wszystkiego za momencik wstawie fotki w wątku o ślubach
Oczywiście się popłakałam jak bóbr ale jestem szczęsliwa wszystko wyszło lepiej niż myślałam
Jak na razie czuje się cudownie jako żona
Wszystkim życzę takich radosnych momentów
Miłej niedzieli Dziewczynki:-) obiadek dla gości się robi bo trochę u nas nocuje:-) Więc jutro w pracy nadrobię zaległości:-) a na urlop pójdziemy w sobie w przyszłym tygodniu może pogoda będzie fajna to sobie wypoczniemy
![]()
Witam w naszym szerokim i bardzo fajnym groniedzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)
dokladnej daty jeszcze nie znam bo usg mam za 2 tyg .
pozdrawiam wszystkie lutowemamusie
ps .czy ktos mi prosze pomoze wstawic suwaczek bo juz trace cierpliwosc :-)
Ja się dzisiaj opycham ciastem jagodowym . Ale zacżeły za mną chodzić frytki albo chipsy, a za cholere nie chce mi się z domu wychodzić i pewnie będę cierpieć na "niezrealizowaną zachciankę"