kejt82
Fanka BB :)
Kejt a gdzie się wybierasz na urlopik ?:-):-) Albo się nie pochwaliłaś albo jakiś cudem mi to umknęło...![]()
Ech.... rozmarzam się przez sekundkę:
O TU: Zakynthos - wyspa Zante, nasze wczasy na Zakynthos:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kejt a gdzie się wybierasz na urlopik ?:-):-) Albo się nie pochwaliłaś albo jakiś cudem mi to umknęło...![]()

wróciliśmy wczoraj późno od znajomych (byliśmy przywitać sie z taką małą kruszynką co dopiero 2 mies. ma
super dzieciaczek) i jeszcze jedzonko, kompanko i po 12 do łóżeczka, zdążyliśmy zgasić światła a tu burza się zaczeła grzmoty i błyski, mi to nie przeszkadza ale przy pierwszym trzasku pioruna pies wskoczył do łóżka i cały trząsł sie ze strachu i tak prawie do 2 musiałam tulić psiaka bo był taki przestraszony że spokoju nie dawał
i dzisiaj rano to nie wiedziałam jak się nazywam jak budzik zadzwonił
Ech.... rozmarzam się przez sekundkę:
O TU: Zakynthos - wyspa Zante, nasze wczasy na Zakynthos:-):-):-):-)

cześć śnieżynki!
ja już w pracy ale jestem strasznie padniętawróciliśmy wczoraj późno od znajomych (byliśmy przywitać sie z taką małą kruszynką co dopiero 2 mies. ma
super dzieciaczek) i jeszcze jedzonko, kompanko i po 12 do łóżeczka, zdążyliśmy zgasić światła a tu burza się zaczeła grzmoty i błyski, mi to nie przeszkadza ale przy pierwszym trzasku pioruna pies wskoczył do łóżka i cały trząsł sie ze strachu i tak prawie do 2 musiałam tulić psiaka bo był taki przestraszony że spokoju nie dawał
i dzisiaj rano to nie wiedziałam jak się nazywam jak budzik zadzwonił
![]()

sama robilam 
ZAPRASZAM! 
MATKO BOSKA !!!!!!! WEŹ MNIE ZE SOBĄ !!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
Przecież tam jest raj !