• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
hej dziewczynki, ja się już lepiej czuję, chociaż brzuszek nadal taki dziwny, ale temp mi spadła, no i mężuś z kwiatkami się wieczorkiem przyturlał i z moimi ulubionymi zapiekankami :-D a co najlepsze-porozmawiał ze mną na spokojnie i nawet w niektórych sprawach przyznał mi rację:-Dwięc jest miło i przyjemnie, a jak tutaj zajrzałam to już w ogóle:-D co prawda, trochę zanieczyszczona atmosfera(ups niechcący się dołączyłam, ale to nie ja!!to synek:-D), ale co tam, my jesteśmy twarde:-D

Losek a Twoja kuzynka czasem nie ma na imię Kasia?Ja też w sobotę śmigam na wesele, na którym ma być dużo młodych... znowu z synkiem będziemy tańcować do rana:-D

hej dziewczynki, ja się już lepiej czuję, chociaż brzuszek nadal taki dziwny, ale temp mi spadła, no i mężuś z kwiatkami się wieczorkiem przyturlał i z moimi ulubionymi zapiekankami :-D a co najlepsze-porozmawiał ze mną na spokojnie i nawet w niektórych sprawach przyznał mi rację...
No widzisz jakiego masz wspaniałego Męża który Cię bardzo Kocha a jak Cię rozpieszcza;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry