Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chociaż tyle że pozwolili Ci się wyspać;-) Udanych zakupówCześć Mamusie
ja wstałam o 9.20 - rany aż tyle spałam. pewnie po wczorajszym dniu bo padłam tak zmęczona że ledwo na oczy widziałam. A ze dzis zaczęli wiercic dopiero o 10 to sie wyspałam. Chwała im za to ze nie wiercili wcześniej ;-).
Najeli jak powiedziałam mojemu mężowi co usłyszałam to aż się popłakał ze śmiechu. a dzis zaraz zrobie obiad, umyje naczynia , wezme na pena zdjecia do wywołania i ide na miasto. Bo pogoda prześliczna. umówiłam sie z kolezanka o 12.30 na rynku to połazimy po sklepach. Chce cos kupic wreszcie Kingusi.
Wieczorem skróce spodnie męzowi, trudno poczeka jeszcze jeden dzień.
A pomimo dzisiejszego wiercenia mam humorek perfect. pewnie dlatego, ze wiem, ze długo nie posiedze w tym huku![]()
:-) Pochwal nam się później co kupiłaś swojej córuni;-)Sama bym skorzystała gdybym była w domku;-) A tak jest zabunkrowana do 16:-(Ale myślę że jeszcze troszkę popracuje tak minimum do końca tego miesiąca;-) Choć nie mówię hop bo różnie bywa a idzie jesień sezon chorobowy nie ma co ryzykować teraz musze myśleć przede wszystkim o małym człowieczku który sobie szaleje w brzuszku:-)Najeli jak maja taki śliczny dzien jak u mnie to poszły na spacer :-)
ja zaraz konczę robic potrawke z kurczaka i ryzu i tez wyjdę. zaraz tzn jeszcze ze 20 minut sie musi pogotować. ale to juz tylko samo sie gotuje...