reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A ja wczoraj zainwestowałam w siebie, bo już kompletnie się w nic nie mieszczę, kupiłam ciemne spodnie ciążowe - mam nadzieję, że przechodzę w nich całą zimę i sweterek bo mi też ciągle zimno, a niestety idzie jesień i będzie coraz chłodniej
ale stwierdzam, że ciążowe ubranie są stanowczo za drogie:-(

reklama
PATITKA26 ja się w 13 tc dowiedziałam, że będzie Synuś.
Ale też widziałam sama na USG sisiorka , więc jestem tego pewna! W piątek mam wizytę i idzie na nią mój mąż (zapewne pierwszy i ostatni raz! hehe, o ile nie ucieknie przed wizytą) i na wszelki wypadek potwierdzimy ten fakt
:-) A po wizycie udamy się na małe bejbi-szaleństwo zakupowe. Tylko on, ja i nasz Adaś! (w piątek też przyjeżdża do nas syn mojego męża z poprzedniego związku, ale jego zostawimy w domu hehe).

rossa i tu przyznam Ci rację! Ubrania dla kobiet w ciąży są obrzydliwie drogie! Ja kupiłam spodnie 2 pary, a bluzek już nie kupuje. Będę chodzić w tunikach czy luźniejszych swetrach! Ciąża z brzuszkiem trwa na tyle krótko, że chyba każda z nas wytrzyma. Ja wolę coś małemu kupić, niż wydawać pieniądze na rzeczy, których później nie wykorzystam!

PATITKA26 ja się w 13 tc dowiedziałam, że będzie Synuś.
Ale też widziałam sama na USG sisiorka , więc jestem tego pewna! W piątek mam wizytę i idzie na nią mój mąż (zapewne pierwszy i ostatni raz! hehe, o ile nie ucieknie przed wizytą) i na wszelki wypadek potwierdzimy ten fakt :-) A po wizycie udamy się na małe bejbi-szaleństwo zakupowe. Tylko on, ja i nasz Adaś! (w piątek też przyjeżdża do nas syn mojego męża z poprzedniego związku, ale jego zostawimy w domu hehe).
no to zapowiada się totalne sklepowe szleństwo:-D Wszystkie sklepy będą Wasze:-D

hahahahah :-D
Ja sie przyznam bez bicia, ze od rana dzialam w domku....obiadek juz sie gotuje i pachnie przecudnie:rofl2: pranko zrobione, juz wywieszone...Zaraz musze umyc naczynia, troche ogarnac nasze male cztery katy i mam plan uderzyc do kilku sklepow w poszukiwaniu drobiazgow dla mojego misia na urodziny...Ostatnio nic fajnego nie znalalzlam....
a w glowce ciagle mysl o moim bratasnku, ktory dzis sie urodzi (swoja droga fajna data: 09.09.2009 :)) i o wizycie u ginka dzis o 20 :)

Gerlsy albo śpią albo wcześnie wstały i coś załatwiają:-D Dajmy im jeszcze trochę czasu no ale nie za długo bo ile można czekać;-):-D
Ja własnie uspałąm mojego potworka małego więc mam czas zeby się umalowac i ufryzowac a potem ruszamy do ZUSu i po nowy kubek niekapek bośmy baby wczoraj w podróży zgubiły albo w domu zostawiły ale prędzej zaginął az potem z malą na badania i dzien zleci.

reklama
hahahahah :-D
Ja sie przyznam bez bicia, ze od rana dzialam w domku....obiadek juz sie gotuje i pachnie przecudnie:rofl2: pranko zrobione, juz wywieszone...Zaraz musze umyc naczynia, troche ogarnac nasze male cztery katy i mam plan uderzyc do kilku sklepow w poszukiwaniu drobiazgow dla mojego misia na urodziny...Ostatnio nic fajnego nie znalalzlam....
a w glowce ciagle mysl o moim bratasnku, ktory dzis sie urodzi (swoja droga fajna data: 09.09.2009 :)) i o wizycie u ginka dzis o 20 :)
To kciuki mocno trzymam i za wizyte i za bratanka.

Do góry