shingle
I.2004 / II.2010
bry...
Ja dzisiaj się ogarnąć nie mogę... :-( Rano myślałam że będę wymiotować
Pierwszy raz w ciąży miałam taką akcję. Szarpało mnie, ale nic nie leciało. Czuję się nie najlepiej a dzisiaj powinnam być w dobrej formie bo mój Lolek ma szczepienie i pewnie będzie marudził później...
W pracy od ch.a roboty i nie wiem w co ręce wsadzić.
Jak czytam że już dużo Śnieżynek w domkach siedzi to i ja mam ogromną ochotę się wybrać na leniuchowanie przedporodowe
Kalinatrzymam kciuki za Maleństwo Twoje i brata :-) Koniecznie napisz jak już będzie po tej stronie brzucha
Anisen super że masz taki dobry humorek - oby jak najczęściej
Najeli Ty się Babo weź do roboty
dżołk
leń się jak możesz
Miłego dzionka Kobitki
Ja dzisiaj się ogarnąć nie mogę... :-( Rano myślałam że będę wymiotować
Pierwszy raz w ciąży miałam taką akcję. Szarpało mnie, ale nic nie leciało. Czuję się nie najlepiej a dzisiaj powinnam być w dobrej formie bo mój Lolek ma szczepienie i pewnie będzie marudził później...
W pracy od ch.a roboty i nie wiem w co ręce wsadzić.
Jak czytam że już dużo Śnieżynek w domkach siedzi to i ja mam ogromną ochotę się wybrać na leniuchowanie przedporodowe

Kalinatrzymam kciuki za Maleństwo Twoje i brata :-) Koniecznie napisz jak już będzie po tej stronie brzucha

Anisen super że masz taki dobry humorek - oby jak najczęściej

Najeli Ty się Babo weź do roboty
dżołk
leń się jak możesz Miłego dzionka Kobitki
wróciłam do domciu a mąż mnie zaskoczył całe mieszkanko (no prawie) posprzątane więc jednak ostania kłótnia dała jakieś rezultaty tylko ciekawe na ile
a ja wziełam się za gotowanie wobraździe sobie że upiekłam ciasto ze śliwkami, zrobiłam kompot, kopytka, zupe brokułowa i sałatkę :-) ale z siebie dumna jestem i jeszcze grzebałam po lodówce co tu można jeszcze zrobić taką ochotę na gotowanie miałam tylko mąż mnie powstrzymał bo rzeczowo stwierdził że kto to wszystko zje i ma racje bo ja wcale na te rzeczy nie mam wielkiej ochoty (poza sałatką) a jego nie będzie
później jeszcze pranko, prasowanko i spać a wnocy zgrzyt