reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewuszki ja już po wizycie:-) ledwo tam dosiedziałam do tej 20:baffled: a byliśmy tam już o 17:30:szok: z Dzidzią wszystko w porządku:-) USG nie miałam (tak jak myślałam), bo miałam robione w czwartek jak wychodziłam ze szpitala:-p ale zbadał mnie ginek i powiedział, że do ciąży nie ma zastrzeżeń i przyłożył mi jeszcze taki głośniczek z końcówką jak do USG i usłyszałam serduszko Sóweczki:-D powiedział, żebym odpoczywała i mam L4 do 28 września, a następna wizyta 29 września:-) no to, by chyba było na tyle:-D teraz już spadam spać, bo padam na pyszczek:tak::-) buziaczki Śnieżynki i dobranoc:-D

Dziewuszki ja już po wizycie:-) ledwo tam dosiedziałam do tej 20:baffled: a byliśmy tam już o 17:30:szok: z Dzidzią wszystko w porządku:-) USG nie miałam (tak jak myślałam), bo miałam robione w czwartek jak wychodziłam ze szpitala:-p ale zbadał mnie ginek i powiedział, że do ciąży nie ma zastrzeżeń i przyłożył mi jeszcze taki głośniczek z końcówką jak do USG i usłyszałam serduszko Sóweczki:-D powiedział, żebym odpoczywała i mam L4 do 28 września, a następna wizyta 29 września:-) no to, by chyba było na tyle:-D teraz już spadam spać, bo padam na pyszczek:tak::-) buziaczki Śnieżynki i dobranoc:-D

Super, że wszystko ok :-)

Czekam na zapiekanki:rofl2: Dzisiaj wsadziłam sobie moje kanapeczki z żółtym serkiem, szyneczką, szczypioreczkiem i papryczką do piekarnika i czekam aż się pogrzeją mmmm:-p:-p
Też muszę zaraz iść spać, bo jutro jadę praktycznie 100km do szkoły tylko po jeden wpis z niemieckiego... ehh już czuję po kościach znów te jazdy z samego rana... a co dopiero będzie w zimie :no2::no2: Dobrze, że jeszcze jest L4...

jak fajnie ze wszytko ok cieszę się dobranoc

Ale z Was wariatki :rofl2: oczywiście w pozytywnym znaczeniu :-D

MamaSówka super wieści :tak: Cieszę się że z Maleństwem wszystko dobrze.

My z M chcemy obejrzeć "39 i pół" i kładę się spać, więc dobranoc Śnieżynki. Kolorowych snów

ja jeszcze poczekam na Kubę...Wojewódzkiego :-D

nie ma co zaprzeczać, że jesteśmy zajebiste, skoro jesteśmy:-D

co do ostatniego tematu o teściach.. u mnie niby było nie najgorzej, tzn. teściowa zawsze się o coś pyta na "jęczącej i marudzącej" nucie i ogólnie jest męcząca, ale jeszcze znośnie, tata ogólnie jest ok, kiedyś był super, a teraz jakoś.."zdziadział" :) no i wczoraj na maksa mnie zdenerwowali, mieliśmy jechać za tydzień na parę dni do moich rodziców na Mazury, posiedzieć przy grillu w domku nad jeziorem i w ogóle jeszcze bliżej się poznać, itp. Teść - ok, załatwiamy tylko opiekę do babci i jedziemy. A później tego dnia teściowa dzwoni, że nie, bo w niedzielę (a mieliśmy jechać sobota-poniedziałek) jest.. pierwsza rocznica ślubu starszego brata Tomka i oni uważają, że taki dzień trzeba spędzać w rodzinie!! Grrr!! A nawet z nimi nie rozmawiali, a może mają ochotę na romantyczną kolację we dwoje??? I w ogóle jakoś mnie to zabolało i wkurzyło, bo moja mama strasznie sie cieszyła na wizytę i kombinowała "atrakcje"...Ech....

Ja pierdziu, ale żeście stron przerobiły:szok:
Cały dzień w trasie byłam i ja tu weszłam, patrzę a tu kuźwa 53...coś, mówię do siebie "teraz to już wszystkie na eLce siedzą". Mówię nie dam rady nadrobić (więc sorki, ale ominęłam jakoś 3 strony z początku dzionka)
Chciałam posunąć trochę dalej jeszcze, ale natknęłam się na "zasrany temacik" który tak przykuł moją uwagę, że nawet niewiem kiedy do końca doczytałam. Generalnie to wesoło i śmierdząco tu było dzisiaj. Ten temacik też jest mi (i mojemu M.)dobrze znany (albo wyczuwany):-)

A ja dziś zaliczyłam zakupy:tak: Kupiłam buty, bluzeczki i taki zajebisty sweter, który posłuzy mi do końca brzuchowania:-)

Teraz mnie tak napierdzielają plecy i nogi, że już z bólu wyję:-(

Dobranoc Brzuchatki:-)
Odgazowanej nocy życzę:-)
PaPa:tak:

Witajcie moje kochane Bączki!

Anisen
świetny dialog! Aż mężowi przeczytałam! Bosko opisany! A ten sąsiad totalna kapucha! hehe

_milena_ ja też myślałam na początku ciąży nad CC, prywatnie w klinice w bielsku; z każdym dniem bycia w ciąży myślałam o porodzie naturalnym, dużo czytałam, kupowałam książki....
Teraz wiem, że chcę rodzić tylko naturalnie! Chyba, że dla dobra dziecka będzie wykonywana cesarka, ale to tylko w tym przypadku. Właściwie mogę powiedzieć, że boję się jak każda kobieta, ale też niesamowicie tego pragnę!

Mama Sówka:) te dobre wizyty przepełniają moje serce! Takie wiadomości wewnętrznie mnie uspokajają! Jak dobrze, że z Tobą i z Sóweczką jest już wszystko dobrze!

Byliśmy kupić wykładzinę dywanową do pokoju Adasia, jutro będziemy kończyć pokoik, tapczan i komoda wjadą w przyszłym tygodniu. Jak już pokoik będzie skończony, zrobię fotki i się pochwalę!

Dziewczynki, idę już nynać! Do juterka!

reklama
no proszę jeszcze Najeli się tu pokazała :) a myślałam, że to ja jestem najpóźniej tu buszującą :p
dobrej i spokojnej nocki i miłego poranka Wam życzę :)

Do góry