Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a byliśmy tam już o 17:30
z Dzidzią wszystko w porządku:-) USG nie miałam (tak jak myślałam), bo miałam robione w czwartek jak wychodziłam ze szpitala
ale zbadał mnie ginek i powiedział, że do ciąży nie ma zastrzeżeń i przyłożył mi jeszcze taki głośniczek z końcówką jak do USG i usłyszałam serduszko Sóweczki
powiedział, żebym odpoczywała i mam L4 do 28 września, a następna wizyta 29 września:-) no to, by chyba było na tyle
teraz już spadam spać, bo padam na pyszczek
:-) buziaczki Śnieżynki i dobranoc
Dziewuszki ja już po wizycie:-) ledwo tam dosiedziałam do tej 20a byliśmy tam już o 17:30
z Dzidzią wszystko w porządku:-) USG nie miałam (tak jak myślałam), bo miałam robione w czwartek jak wychodziłam ze szpitala
ale zbadał mnie ginek i powiedział, że do ciąży nie ma zastrzeżeń i przyłożył mi jeszcze taki głośniczek z końcówką jak do USG i usłyszałam serduszko Sóweczki
powiedział, żebym odpoczywała i mam L4 do 28 września, a następna wizyta 29 września:-) no to, by chyba było na tyle
![]()
Dzisiaj wsadziłam sobie moje kanapeczki z żółtym serkiem, szyneczką, szczypioreczkiem i papryczką do piekarnika i czekam aż się pogrzeją mmmm

Dobrze, że jeszcze jest L4...jak fajnie ze wszytko ok cieszę się dobranocDziewuszki ja już po wizycie:-) ledwo tam dosiedziałam do tej 20a byliśmy tam już o 17:30
![]()

Kupiłam buty, bluzeczki i taki zajebisty sweter, który posłuzy mi do końca brzuchowania:-)