reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć laseczki
MamaSówka - współczuję tych wymiotów i mdłości, naprawdę już myślałam że Ci już przeszło na dobre, trzymam kciuki żeby się to zakończyło na dobre
Kalina82 - gratulacje z okazji zostania ciocią i z tego powodu, że zostaniesz mamą synka. Synki są naprawdę słodkie, uwielbiają mamusie, przytulaja się i dają buziaki (bardziej nić dziewczynki - mam porównanie bo ja mam synka a moja siostra ma córkę 2 miesiące młodszą, która preferuje swojego tatę a nie mamę).

Mój mąż tez jest nastawiony tylko na synusia. Mam zamiar się umówić na usg to duże tak za 4 tygodnie i już mu powatrzam ,żeby zaczał myslec o dziewczynce, bo się może żdziwić. Uparł się, że chce chłopaka;-)i trudno mu w ogóle mysleć, ze może być córka.

Mój mąż tez jest nastawiony tylko na synusia. Mam zamiar się umówić na usg to duże tak za 4 tygodnie i już mu powatrzam ,żeby zaczał myslec o dziewczynce, bo się może żdziwić. Uparł się, że chce chłopaka;-)i trudno mu w ogóle mysleć, ze może być córka.
Ważne żeby było zdrowe:tak: Trzymam kciuki za chłopaczka:tak::-) A gdyby była dziewczynka to pamiętaj!: Córusia Tatusia!:-D nie ważne co będzie Twój Mąż na pewno oszaleje na punkcie dzidziusia!:tak:

Moj kochany zwariowal juz za synkiem :) wczesniej przekonany o dziewczynce tak jak ja...a tu sisior na 1. planie na usg :)) i oszalal :))) cieszy sie jak dziecko :)))

a powiedzcie mi...jak mam zmienic suwaczek i opis?probowalam, ale jak widac troche techniki i sie pogubilam ;)

Dzień dobry :)
Ja to w ogóle nie jestem tu u Was w temacie :-) Piszecie jak szalone :D
Jak mija Wam ciąża? Ja już się nie mogę doczekac tego lutego a czas się dłuzy jak nie wiem co :)
Miłego poranka życzę :)

Moj kochany zwariowal juz za synkiem :) wczesniej przekonany o dziewczynce tak jak ja...a tu sisior na 1. planie na usg :)) i oszalal :))) cieszy sie jak dziecko :)))

a powiedzcie mi...jak mam zmienic suwaczek i opis?probowalam, ale jak widac troche techniki i sie pogubilam ;)
Wejdź u w ustawienia i poszukaj z boku zakładki Edytuj sygnature tam wszystko zmienisz;-):-)

reklama
Do góry