patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
no i całe szczęściepatrycja214 no cóż.... ale Ty nie musisz go pićHehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i całe szczęściepatrycja214 no cóż.... ale Ty nie musisz go pićHehe
Ważne żeby było zdroweMój mąż tez jest nastawiony tylko na synusia. Mam zamiar się umówić na usg to duże tak za 4 tygodnie i już mu powatrzam ,żeby zaczał myslec o dziewczynce, bo się może żdziwić. Uparł się, że chce chłopaka;-)i trudno mu w ogóle mysleć, ze może być córka.
Wejdź u w ustawienia i poszukaj z boku zakładki Edytuj sygnature tam wszystko zmienisz;-):-)Moj kochany zwariowal juz za synkiemwczesniej przekonany o dziewczynce tak jak ja...a tu sisior na 1. planie na usg
) i oszalal
)) cieszy sie jak dziecko
))
a powiedzcie mi...jak mam zmienic suwaczek i opis?probowalam, ale jak widac troche techniki i sie pogubilam![]()
Ważne żeby było zdroweTrzymam kciuki za chłopaczka
:-) A gdyby była dziewczynka to pamiętaj!: Córusia Tatusia!
nie ważne co będzie Twój Mąż na pewno oszaleje na punkcie dzidziusia!
![]()
Pysia dokładnie ! Na pewno zwariowałby ze szczęścia jakby miał Pysie Junior :-)
Ahahahha się uśmiałam no na pewno ze szczęściaCo do tego, zeby zwariował to jest pewien jakby była taka druga jak ja, ale nei jest jeszcze pewnien czy ze szczęscia:-):-)