Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje świeżo upieczonej cioci i przyszłej mamusi Synusia
:-)Dzięki Ilonka za wspólczucie bo się załamałam jak zobaczyłam ile żeście naskrobały no myślałam że z krzesła spadnę!:-)Byłam pierwsza, byłam pierwsza nananna ! :-):-):-)
Ej współczuję laskom co jutro będą miały chęci nadrabiania co się działo podczas ich nieobecności![]()
Ja już pracy jestem niewyspana i marzę o kawce z mleczkiem ale nie napiję się bo skurcze mnie gnębią mimo że biorę magnez a kawa wypłucze resztki magnezu i może być gorzej;-) A jak tamWasze samopoczucie dzisiaj? A humorek? Miłego dnia Dziewczynki

Dzięki Ilonka za wspólczucie bo się załamałam jak zobaczyłam ile żeście naskrobały no myślałam że z krzesła spadnę!:-)
:-)no proszę Ilonka wstałaś wcześnieNie martw się Kochana to były szybkie wymiany zdań:-)
Co tam Dziewczynki ? Jakie plany na dzisiaj ? ;-) Ja niewyspana, katarem mam upchaną chyba całą głowę, gardło mnie boli strasznie i w ogóle tragedia... jak ja nie lubię być chora :-( i to jeszcze teraz...eh
Buziaczki Dziewczynki i Miłego Poranka :-)
A niewyspanie to kara za późne siedzenie
No to wygrzewaj się dzisiaj
w naszym rejonie dzisiaj będzie cieplutki dzień to wyskocz gdzieś na spacerek pogrzej się w słonku a jak nie to pod kocyk musisz wyleczyć to szybko;-)
:-)bo ja się dopiero budzę do życia...a gdzie Najeli wcieło i Pysia ???))))))
Znachorki już dawno chyba nie było co??????