Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale mi smaka narobilas....teraz trzeba isc cos wciagnac...Pozdrawiam i dobranoc
moze loda????LOL
buziaki<kissole>
tutaj jakos te nalesniki nie takie wychodza...nie wiem czy maka jakas inna czy jak....grrrr...brakuje mi maminej kuchni...polskie zarelko to jest cos...a nie to amerykanskie dziadostwo
Gibaga- dlugo mieszkasz w stanach? Pytam bo zauwazylam ze czesto uzywasz angielskich slow. Moze gdzies pisalas ale przeoczylam. Co do kuchni to wiadomo ze mamina najlepsza. Dobrze ze ja mam swoja blisko :-)

jak chciałaś dobić biednego cukrzyka to wlasnie propozycją lodów to zrobiłaś ide popłakać w poduszkę i powspominać lody z maszyny....a propos lodów może mi się mój men przyśni z dużym.....uśmiechem.....no to N8
well mieszkam ponad 6 lat...ale jedyny kontakt jaki mam to kontakt z amerykanami...moj maz sie tutaj urodzil i ni w zab po polsku nie gada tak jak i jego rodzina i znajomi...Polakow 0 w zasiegu wzroku...no to trzeba jakos sobie radzic hahaale jeli komus to przeszkadza to przestane pisac w angielskim ale mi tak latwiej bo po pierwsze juz sie troche polskiej ortografii zapomnialo a i mysle juz predzej po angielsku haha wiec jak soc chce powiedziec po polsku to musze sie troche zastanowic zeby glupio zdanie nie brzmialo
![]()
Dla mnie to jest dziwne ze mozna zapomniec swoj ojczysty jezyk, a znam pare takich osob. Ja tutaj jestem 14 lat, przyjechalam jako 9 letnie dziecko ale jakos jeszcze nie zapomnialam swojego jezyka. Co do ortografi to tez za bardzo nie znam ale skonczylam tylko 2 klasy w Polsce wiec to jest chyba wybaczalne ;-) Duzo jest osob co sa tu pare lat i jakos zapominaja. A tez znam pare co sie tutaj urodzili a nigdy bys nie powiedziala, bo tak dobrze mowia po Polsku. Niewiem od czego to zalerzy.