Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo mnie nie widziała od maja i niby bardzo się stęskniła ;] Ja się określę jak już będziecie miały termin i miejsce Ilona, to zrób to - świetny pomysł! Będziesz to aktualizować, tak jak Mama Sówka listę lutówek? Było by fajnie!A może osobny wątek "spotkanie" ?![]()
Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?
No właśnie, kto jest chętny na spotkanie?
ale widzę, że fajny temat wypłynął
więc tak: ja jestem chętna, ale raczej samej mnie Mężuś też nie puści
No właśnie on jest ciekawy jak to inni mają haha jak to z tymi humorami naszymi itp. oczami mężczyzny![]()
a wolalabym żeby nie pisał jak wygląda nasze życie jego oczami, zwłaszcza temat humorków

Wita was świeżo upieczona Panna Magister....weekend stresowy dzisiejszy poranek jeszcze bardziej mówię wam szaleństwo....ale już po mówię szczerze to czysta formalność.....

ogólnie ok, tylko były dwie masakry jak dla mnie-drewniane krzesełka (wczoraj jeszcze miałam czerwone ślady na tyłku
) i rzadko podawane tłuste jedzenie
a wczoraj jak tylko wstalismy to polecieliśmy na obiad do teściów, potem moich dziadków przywieźliśmy do siebie na kawe, potem na wódeczkę (haa dla mnie był soczek ze zmiksowanych owoców..mniamiii) do przyjaciół i o 1 w domku...teraz jeszcze dochodzę do siebie po weekendzie
Ilona, to zrób to - świetny pomysł! Będziesz to aktualizować, tak jak Mama Sówka listę lutówek? Było by fajnie!
mój Tomek się kilka razy przymierzał do bb, ale mu zabroniłam, mam nadzieję, że w pracy nie podczytujea wolalabym żeby nie pisał jak wygląda nasze życie jego oczami, zwłaszcza temat humorków
Ilonaa masz ślicznego piesia, takiego do wyściskania, jejku jak mi się podoba:-)
Ale liczę z jego strony na uszanowanie prywatności, bo ja mu po forach nie grzebie
A za piesia dzięęęękuję BAAAARDZO :-):-) Z Tobą też by się chętnie poprzytulał !:-)