Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie w końcu pomyślałam, jako żona szczęśliwa nie będę, ale dziecko...
kurka jakbym go dorwała to lekarz byłby juz nie potrzeby za to kostnica jak najbardziej. Ja nie pikole facet pojechał po bandzie.Wróciłam, w szkole chciało mi się bardzo siusiu, w tym czasie zadzwonił mój D. do mnie a ja do niego " oddzwon za chwilę bo szatniarka mi kibel zamyka a ja musze pinie narka" i się rozłączyłam, a on do mnie za chwilę pisze smsa, że jak ja go potraktowałam, że koledzy ważniejsi...nie wiedziałam co mu odjebał* !Za chwilę kolejny sms, że jaka to ja jestem. Wracam do domu, mama mówi że dzwonił D. i (bo do mamy ma darmówki) żebym dała mu znać jak będę już w domu, no to dałam...czekam czekam minęła prawie godzina a jego nie ma ( z pracy miał wrócić ) no to pisze, że się martwię, że która jest godzina, że bez przesady... A ON ŻE OD GODZINY JEST W DOMU I ŻE MA MNIE DOŚĆ! Wiecie co, tak mu pocisnęłam smsem...i wiecie co ja już mam do c*uja pana dość tego życia, naprawdę! Ciągle nerwy przez niego:-( CIĄGLE!!!! Gdyby nie dziecko to ja bym wpizdu rozstała się...naprawdę...a teraz ślub za 4 tygodnie, a jutro sama będę musiała kupić sukienkę i co? Co to za radość? Żadna...tylko siedzę i ryczę, gdyby nie dziecko, to chyba już dawno bym poszła gdzieś...daleko, bo naprawdę ja już mam wszystkiego serdecznie doyć, nawet wyć głośno nie mogę, bo mama za ścianą...nie mam sił...nie mam...