Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tego nie wiem! Bo to jakaś prywatna klinika czy coś... Powiedziała mi babka, że to jest genetyczne ...ale za usg 4d?? czy zwykłe??
Ja nic nie wiem!
ciążowe rzeczy są na mnie za duże i chciałam coś ładnego pierwszego kupić dla maleństwa i jakoś tak nie umiem :-( nie wiem dlaczego ;/ Może po tym USG połówkowym mi się coś zmieni i w końcu wezmę się za zakupy bo cały czas wydaje mi się, że to za wcześnie
) i to, że bardzo chcieliśmy Dzidzię nie zmusiło Nas by przesunąć termin ślubu na teraz możemy stworzyć kochającą się rodzine dla dziecka i bez tego. Dobijają mnie pytania do dziś "kiedy ślub?" Jak będzie odpowiedni czas to go weźmiemy i juz! U Ciebie nie wiem czy planowaliście ten ślub czy bierzecie go tylko dlatego, że jesteś w ciąży. Jesli to drugie to radzę się zastanowić bardzo poważnie czy naprawdę tego chcesz bo tak jak już pisałam bez ślubu też możecie być Kochającą się Rodziną
Rozważ Kochana wszystkie za i przeciw porozmawiaj z partnerem szczerze o obawach itd i mam nadzieję, że wszystko się ułoży i pamiętaj nic na siłę całe życie przed Wami jezeli to jest 4d to cena całkiem normalna bo u mnie biora 200 zł plus 20 zł jesli chce ktos mniec płytke z badania jesli zwykłe to duzo bo u nas to kosz około 100 zł-max 150Tego nie wiem! Bo to jakaś prywatna klinika czy coś... Powiedziała mi babka, że to jest genetyczne ...Ja nic nie wiem!