Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...i główka do góry!Lecę z psem i śniadanie zrobić, bo jeszcze nic nie jedliśmy. Buziaczki.

Jutro zdam Wam relacje bo nie wiem ile mi tam zejdzie wiem że nawet po 22 przyjmuje tak ma dużo pacjentek:-( Napiszę i Was poczytam jak zrobię sobie przerwę;-)Ze mną jest coś nie tak albo ze sklepami u mnie w miejscowościciążowe rzeczy są na mnie za duże i chciałam coś ładnego pierwszego kupić dla maleństwa i jakoś tak nie umiem :-( nie wiem dlaczego ;/ Może po tym USG połówkowym mi się coś zmieni i w końcu wezmę się za zakupy bo cały czas wydaje mi się, że to za wcześnie
Gucha Podpisuję się pod tym wszystkim co inne Dziewczynki napisały w 100%.
Od siebie dodam tyle, że z Narzeczonym planowaliśmy ślub na koniec 2010 roku lub początek 2011 i tak też go weźmiemy. Jak tylko lekarze mi oświadczyli, że nie będę mogła mieć dzieci zaczęliśmy staranka od razu i udało się w pierwszym miesiącu :-) (walone konowały ci lekarze) i to, że bardzo chcieliśmy Dzidzię nie zmusiło Nas by przesunąć termin ślubu na teraz możemy stworzyć kochającą się rodzine dla dziecka i bez tego. Dobijają mnie pytania do dziś "kiedy ślub?" Jak będzie odpowiedni czas to go weźmiemy i juz! U Ciebie nie wiem czy planowaliście ten ślub czy bierzecie go tylko dlatego, że jesteś w ciąży. Jesli to drugie to radzę się zastanowić bardzo poważnie czy naprawdę tego chcesz bo tak jak już pisałam bez ślubu też możecie być Kochającą się Rodziną
Rozważ Kochana wszystkie za i przeciw porozmawiaj z partnerem szczerze o obawach itd i mam nadzieję, że wszystko się ułoży i pamiętaj nic na siłę całe życie przed Wami
![]()

Też mnie wkurza pytanie "a kiedy ślub?" albo "staraliście się czy wpadliście?" a ***** to kogoś obchodzi! brak taktu u ludzi, ale to straszny... dlatego na głupie pytania głupie odpowiedzi i ja mówię, że nie wiem kiedy ślub, bo jak na razie nie będę miała się jak opić a nie wyobrażam sobie wesela na trzeźwo![]()

Ilonko muszę! Nie ma bata, trzeba być twardym co nie? Jeszcze raz dziekuje Wam dziołchy, Skarbki Moje:*
:*Hej DziewczynyAle jestem zawalona pracą już siły nie mam:-( Wypełniam masę papierów bo jutro wyjeżdża duża delegacja na targi Agro Show do Bednarów i mam kupę roboty i sprawdzania wszystkiego:-( Dobrze że po południu się odstresuje;-):-) Dzięki dziewczyny za kroczkowe kciukasy
Jutro zdam Wam relacje bo nie wiem ile mi tam zejdzie wiem że nawet po 22 przyjmuje tak ma dużo pacjentek:-( Napiszę i Was poczytam jak zrobię sobie przerwę;-)
I nie denerwujcie się Gucha Ty najlepeij wiesz czego chcesz i to Ty podejmiesz ostateczną decyzję przemyśl wszystko a będzie ok;-) Rechotku napisz jak było u diabetologa i co z Twoim cukrem;-)