Sulwie
Lea jest juz z nami!!!
Milena: ale ulga!!! 
no to teraz pij wapna ile wlezie...i nie martw sie czy mozna, bo jezeli tylko nie masz zadnych przeciwskazan z nerkami i duzo pijesz to wyjdzie Ci nawet na zdrowie! no i powinno swedzenie przejsc...tak...ta czekolada moze byc powodem...bo jest dosc mocnym alergenem...widac w ciazy Ci sie na nia zrobilo uczulenie...takze od dzisiaj: WCINAJ ALE BIALA!!:-)
Kasiorek: a ja Ci nawet nie pogratulowalam corci...taka jestem zapominalska! GRATULACJE!!! a mezem sie nie przejmuj..patrz na Anisen...tez jej meza troche zbilo z tropu jak sie okazalo, ze corcia a teraz zolte pajacyki sam na allegro kupuje...hihi!! no i zycze wspanialego i niezapomnianego wieczoru panienskiego!!!
Kejt: Milego dzialkowania!!!
Mamo Sowko: Lazienka przesliczna! Maz ci sie naprawde na medal spisal...i jak szybko zrobil...naprawde super!!! a kolor rewelacja!!!
a Najeli i Shingle to chyba biedne dzis utonely w natloku obowiazkow...biedaczki..
ja tez juz na dzisiaj znikam... zaczyna sie lenienie weekendowe!!! do poniedzialku moje sniezynki kochane!!!

no to teraz pij wapna ile wlezie...i nie martw sie czy mozna, bo jezeli tylko nie masz zadnych przeciwskazan z nerkami i duzo pijesz to wyjdzie Ci nawet na zdrowie! no i powinno swedzenie przejsc...tak...ta czekolada moze byc powodem...bo jest dosc mocnym alergenem...widac w ciazy Ci sie na nia zrobilo uczulenie...takze od dzisiaj: WCINAJ ALE BIALA!!:-)Kasiorek: a ja Ci nawet nie pogratulowalam corci...taka jestem zapominalska! GRATULACJE!!! a mezem sie nie przejmuj..patrz na Anisen...tez jej meza troche zbilo z tropu jak sie okazalo, ze corcia a teraz zolte pajacyki sam na allegro kupuje...hihi!! no i zycze wspanialego i niezapomnianego wieczoru panienskiego!!!
Kejt: Milego dzialkowania!!!
Mamo Sowko: Lazienka przesliczna! Maz ci sie naprawde na medal spisal...i jak szybko zrobil...naprawde super!!! a kolor rewelacja!!!
a Najeli i Shingle to chyba biedne dzis utonely w natloku obowiazkow...biedaczki..
ja tez juz na dzisiaj znikam... zaczyna sie lenienie weekendowe!!! do poniedzialku moje sniezynki kochane!!!

zjadłam obiadek (ryż z jabłkami):-) a teraz zajadam się orzeszkami włoskimi prosto z drzewa:-)
a to fajna babka taka zaprzyjaźniona z rodziną od Mężusia, więc wie co mówi:-) no, a do dentysty po wpis idę w poniedziałek i od razu zrobię badanie moczu:-)