Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki i nazwzajemOk dziewczynki, ja uciekam na działeczkę odpoczywajcie, uśmiechajcie się dużo i nie dajcie się zwariować, buziaki i miłego weekendu :-)

Dzięki Bogu że wszystko okMam wyniki!!! i są w normie :-) co za ulga.
Dziękuje Kochane moje za wsparcie i dobre słowo, nawet nie wiecie jakie to było ważne. Teraz zastanawiam się co mnie tak mocno mogło uczulić... bo już wypiłam wapno 2 razy i nadal swędzi. Wczoraj zjadłam pół czekolady po raz pierwszy w ciąży bo wcześniej nie miałam ochoty na słodycze ale nie wiem czy to może być przyczyna..

Nie wolno się denerwować!No....to już się pouczyłam....
Pokłóciłam się z mężem, znów.... ! Jakoś ostatnio nie możemy się dogadać, nawet w najprostszych tematach!
Siedze, ryczę on wyszedł z domu! Boże....co to moje dzieciątko musi przeżywać!
Mam już dość! Mam już naprawdę dość....!
A ja znów o sobie piszę, zasrana egoistka jestem, przepraszam!
Adaś nie lubi jak mama się złości;-)Ja też szybkie zakupy dzisiaj i lecimy z remontem nareszcie!!! I już niedługo się przeprowadzimy!!!!HALOOO !!!
Jest tu ktoś ja jestem juz po śniadanku i mi sie nudzi zastanawiam się co będę dzisiaj robić i do głowy przychodzą mi tylko zakupy:-)

Wybrałam wczoraj kolorek ścian do pokoju Gabrysia taka żywa zieleń:-)To tylko 4 godzinki zleci momencikHejo Dziewczyny!
Ja dziś w pracy niestety, na szczęście tylko 4h...
Jak się uda, to będę tu z Wami, chyba, że będzie nawał.... :-)
Jakie macie plany na weekend?
:-)Super pla też bym tak chciałano ja mam plana takiego:
lenistwo połączone z leżeniem, niedziala plenerowy obiad, a dziś wprowadza się do mnie na wolny pokój koleżanka na 2 miesiące tylko ale zawsze coś, myślę czy kogoś na spółkę do mieszkania na stałe nie szukać, bedzie mi łatwiej, ale kto przyjdzie jak tu od lutego po nocach będą wrzaski i ryki ?![]()
Nie martw się tyle osób szuka teraz mieszkań na pewno się znajdzie chętna osoba kochająca dzieci
:-)Rechocik, witamy w kolejnym tygodniu, jeszcze tydzień i nam się dwójeczki z przodu pokażą![]()
Super pla też bym tak chciałaNie martw się tyle osób szuka teraz mieszkań na pewno się znajdzie chętna osoba kochająca dzieci
:-)
Najeli tak własciwie to sie az tak strasznie nie narobie. umiem sobie ułatwiać pracę, wiec obiad dla 2 osób to pestka. Jak mieszałam u rodziców to dla 6 gotowalam a i był czas na wszystkie sprawy włącznie ze szkołą. Mama mowi ze przez to ze potrafie sprytnie wszystko rozplanować nie tracę niepotrze3bnie czasu.Anisen ale pyszności.... Ja dziś na obiad mam: fajowe kanapki! Je je!
Kur*a ... przez tą pracę to wiecznie głodna chodzę, bo normalnego obiadu nie widziałam od 2 tygodni !
Ale Anisen...plan ambitny, dziś fakt faktem się narobisz, ale jutro będziesz mogła odpoczywać :-)
Najeli tak własciwie to sie az tak strasznie nie narobie. umiem sobie ułatwiać pracę, wiec obiad dla 2 osób to pestka. Jak mieszałam u rodziców to dla 6 gotowalam a i był czas na wszystkie sprawy włącznie ze szkołą. Mama mowi ze przez to ze potrafie sprytnie wszystko rozplanować nie tracę niepotrze3bnie czasu.
A wiec juz wyparne, zaraz wieszam, buraczki sie gotują, mięso w marynacie siedzi sobie w lodówce. Powiesze pranie i ide na zakupy.
Z tymi soczewkami to nie bajer. zapłaciłam za nie 60zł (+ przesyłka) sprzedam za 30zł. To 6 soczewek PureVision BC 8,6 , balafilcon A, miesięczne. moc -0,5. do tego jest jeszcze jedna soczewka osobno poza pudełkiem. wiec wychodzi 7 soczewek za 30 zl plus przesyłka.
Wczoraj kupiłam parę w vision expres za 45 zł, też miesięczne.