Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej babeczki.
Byłam wczoraj u Gina i dostałam Luteinę zamiast Duphastonu. Był zybki podgląd na USG i młode żyje. Już było widać główkę i brzusio... Mam nieregularny pęcherzyk (cokolwiek to znaczy) i to podobno nie dobrze. Qrde czy któraś coś słyszała o kształtach pęcherzyka???
Pozdrawiam z pracy...![]()
Zahaczyłam dziś o fryzjera... włoski są krótkie![]()

Byłam wczoraj u Gina i dostałam Luteinę zamiast Duphastonu. Był zybki podgląd na USG i młode żyje. Już było widać główkę i brzusio... Mam nieregularny pęcherzyk (cokolwiek to znaczy) i to podobno nie dobrze. Qrde czy któraś coś słyszała o kształtach pęcherzyka???

Witam w ten słoneczny dzień
tak chcialam tego słońca ale teraz już mnie męczy szczególnie w komunikacji miejskiej, wczoraj ledwo wróciam po pracy do domu, było tak duszno
Ja oprócz zmęczenia nie mam innych dolegliwości, nawet piersi ostatnio mniej bolą
A wy jak dziewczynki pracujecie, czy już jestescie na L4, a jeśli nie to kiedy planujecie pójść?

Mój mąż natomiast śmieje się że przez tę ciąże przytyje ze 30 kilo bo wszystko musi po mnie kończyć... Mam na coś apetyt a potem po kilku kęsach stwierdzam że "niunio nie chce już arbuzika/kanapki/loda/goferka/zupki" i M musi kończyć![]()
)
odezwę się jak wrócę:-)ja tez mam tak, ze siedze i nagle ni z tad ni z owad jakby zawroty glowy, rece mi sie trzesa i natychmiast bym sie polozyla...taka niemoc mnie ogarnia...Wiecie co...do tej pory nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych, oprócz bolących piersi, a dziś w pracy nie mogę wysiedzieć. Strasznie mi się w głowie kręci, czy to jest normalne ? To od ciąży czy od zmiany temperatury ? Bo bardzo ciepło dziś. Sama nie wiem, ale nie podoba mi się to
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i kontrole...
ja tez nic nie slyszalam o czyms takim...Hej babeczki.
powodzenia na egzaminie - trzymam kciukiWłaśnie Tyski nie widac... mam nadzieje ze sie odezwie lada chwilaDaga a Ty sie niczym nie przejmuj, napewno bedzie dobrze, musi byc!!! Najwazniejsze ze serducho bije !!!!:-) A ja mam dziewczynki jutro egzamin, i nic nie umie, nie potrafie sie zająć nauką, chyba zostanie poprawka na wrzesien
a jeszcze zamiast wziasc te pieruńskie notatki i czytac to siedze i zaglądam na forum co chwile hahah
\Właśnie Tyski nie widac... mam nadzieje ze sie odezwie lada chwilaDaga a Ty sie niczym nie przejmuj, napewno bedzie dobrze, musi byc!!! Najwazniejsze ze serducho bije !!!!:-) A ja mam dziewczynki jutro egzamin, i nic nie umie, nie potrafie sie zająć nauką, chyba zostanie poprawka na wrzesien
a jeszcze zamiast wziasc te pieruńskie notatki i czytac to siedze i zaglądam na forum co chwile hahah

Ooooo nie nie nieDzień doberek Śnieżynki:-)
Kejt może pochwalisz się nową fryzurką
ja tez mam tak, ze siedze i nagle ni z tad ni z owad jakby zawroty glowy, rece mi sie trzesa i natychmiast bym sie polozyla...taka niemoc mnie ogarnia...
ja tez nic nie slyszalam o czyms takim...
powodzenia na egzaminie - trzymam kciuki
czy myslicie, ze jakby bylo cos nie tak to czulabym??