Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć laseczki! Ostatnio mnie bardzo mało... bo nie czuję sie najlepiej. W piątek wylądowałam na pogotowiu, bo strasznie mnie bolało w okolicy lewego jajniora, ale pani doktor powiedziała, że to pewnie bolą mnie jelitaconfused
lub żołądek
confused
i że mam się nie martwić, tylko dużo leżeć, a jak się nie poprawi to iść do położnej w poniedziałek. No i się nie poprawiło i czekam na ten nieszczęsny poniedziałek, bo chcę tylko wiedzieć, czy z dzidziolem wszystko ok. Mój mąż właśnie maluje dzieciowy pokoik, więc od czasu do czasu do niego zaglądam, a poza tym uskuteczniam leżenie i siedzenie przy kompie. Pozdrawiam serdecznie.

A nastawiałam się na 100zł, więc jestem 50 zł na plusie
A na giełdzie widzieliśmy cudowne tuniki, tylko że zakochałam się w małych szczeniaczkach, które były sprzedawane poza giełdą ( a jak się wyjdzie z giełdy, to już nie wejdzie) i poleciałam do tych psów...no jo, a tuniki nie kupilim
Ogólnie stopy mi sie powiększyły, w tych butach nie mogę już chodzić, mam odciski
A trochę szkoda inwestować w new buty, które ponoszę miesiąc...Cześć laseczki! Ostatnio mnie bardzo mało... bo nie czuję sie najlepiej. W piątek wylądowałam na pogotowiu, bo strasznie mnie bolało w okolicy lewego jajniora, ale pani doktor powiedziała, że to pewnie bolą mnie jelitaconfused
lub żołądek
confused
i że mam się nie martwić, tylko dużo leżeć, a jak się nie poprawi to iść do położnej w poniedziałek. No i się nie poprawiło i czekam na ten nieszczęsny poniedziałek, bo chcę tylko wiedzieć, czy z dzidziolem wszystko ok. Mój mąż właśnie maluje dzieciowy pokoik, więc od czasu do czasu do niego zaglądam, a poza tym uskuteczniam leżenie i siedzenie przy kompie. Pozdrawiam serdecznie.

Mamo sowko mam takie pytanko a czy ja si tez załapałam na ten zamkniety watek, jestem na liscie??
A i jak obiecałam kilka zdjęć![]()
ale któraś ze Śnieżynek wpadła na pomysł, że wszystkie możemy mieć numery do wszystkich, więc teraz trzeba zdecydować
jutro rano jedziemy zawieść mocz do badania i do dentysty, a potem na zakupy, bo w czwartek idziemy do kumpeli na urodzinki i musimy jej kupić jakiś prezencik