Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WowNo ja jestem tu przed kompem Gucha
A i jak obiecałam kilka zdjęć
Na pierwszych dwóch na weselu z Kocurkiem , na drugich dwóch już po weselu u rodzinki i mój mały ulubieniec czyli półroczny Piotruś , syn mojej kuzynki![]()
Ale ślicznie wyglądasz a jaki masz śliczny brzuszek!
Wyglądałaś jak gwiazda
I jaki fajniutki Piotruś!
Mnie też by to wkurzałook każdy ma prawo do swojego zdania ale ja ci powiem moje...mam dość tego że np. moja "teściowa" i jej córeczka wiecznie tu szperają co piszę, i wiele innych osób...przez to nie mogę wam napisać czasem co mnie trapi itp a wy to rozumiecie....ja chcę takiego wątku gdzie sobie pogadam od serca i rzucę łaciną jak mi się podoba i cała Polska nie musi o tym wiedzieć...bo mam już dość jakiś głupich komentarzy.....niestety nie każdy ma poczucie humoru jak wy i rozumie moje żarty itp......sory taki lajf
ale mam to gdzieś niech sobie czyta kto chce, zwisa mi to i powiewa

nie to że się nie liczy zawsze się jakiś głos liczy .....ale zostałaś demokratycznie przegłosowana poprostuRechotku rozumiem Cię doskonale i przykro mi, że takie babiszony Cię szpiegują i powiem im jedno: Niech się wypchają! No cóż! I tak chyba większość z Was zdecydowała, że chce nowy wątek i moje zdanie i tak się nie liczy.
ok każdy ma prawo do swojego zdania ale ja ci powiem moje...mam dość tego że np. moja "teściowa" i jej córeczka wiecznie tu szperają co piszę, i wiele innych osób...przez to nie mogę wam napisać czasem co mnie trapi itp a wy to rozumiecie....ja chcę takiego wątku gdzie sobie pogadam od serca i rzucę łaciną jak mi się podoba i cała Polska nie musi o tym wiedzieć...bo mam już dość jakiś głupich komentarzy.....niestety nie każdy ma poczucie humoru jak wy i rozumie moje żarty itp......sory taki lajf
WowAle ślicznie wyglądasz a jaki masz śliczny brzuszek!
Wyglądałaś jak gwiazda
I jaki fajniutki Piotruś!
Mnie też by to wkurzałoale mam to gdzieś niech sobie czyta kto chce, zwisa mi to i powiewa
Dziewczyny macie pozdrowienia od KASIORKA biedna ma ciężko sytuację:-( wczoraj jej narzeczony miał wypadek:-(Ale na szczęście żyje! Biedna strasznie to przeżywa i nie wie kiedy tu zaglądnie:-( Jakiś pechowy ten miesiąc dla Lodóweczek oby wszystko było już ok...![]()
Hej Dziewczynki![]()
Nareszcie mi lepiej :-) to internet się zepsułAle czasami działa więc jak by mnie nagle wywaliło to miłego wieczorku życzę
![]()
Dziękuje Kochana
3mam kciuki za internet! hehe, aby chodził !!
;-)Twierdze tak samo! Chcę, aby wątek był zamknięty! Sama wiele piszę i nie chcę, aby ktoś szperał co ja tu pisałam - bo potem może to być użyte przeciwko mnie !!
A wiem, że niektórzy specjalnie spędzają godziny w internecie, aby coś znaleźć!
Przyjemnej nauki we dwoje, a może nawet we troje;-):-) Dobranoc
Kolorowych snów Śnieżynki