Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WowAle ślicznie wyglądasz a jaki masz śliczny brzuszek!
Wyglądałaś jak gwiazda
I jaki fajniutki Piotruś!
Mnie też by to wkurzałoale mam to gdzieś niech sobie czyta kto chce, zwisa mi to i powiewa
Dziewczyny macie pozdrowienia od KASIORKA biedna ma ciężko sytuację:-( wczoraj jej narzeczony miał wypadek:-(Ale na szczęście żyje! Biedna strasznie to przeżywa i nie wie kiedy tu zaglądnie:-( Jakiś pechowy ten miesiąc dla Lodóweczek oby wszystko było już ok...![]()
Czesc kochane troszke mnie tu nie bylo...nie wiem kiedy nadrobie a to za sprawa tego ze mam maly kociol do uporania sie...ale co nas nie zabije to nas wzmocni...buziaki mam nadzieje ze wszystki jestescie ok![]()
Ehhh... nie zrozumcie mnie źle, ale... pomimo, że mój numer tel. nie jest jakąś wielką tajemnicą, to za bardzo cenie sobie prywatność i nie mam w zwyczaju podawania numeru na forach int. Mam na tyle szczęścia, że dostęp do neta mam zupełnie nieograniczony w każdej sytuacji, więc jakby co to zawsze mogę dać znać, a jak już kompletnie zaniemogę to mężusia poproszę żeby do was zajrzał.
Nie jest też żadną tajemnicą, że jestem przeciwna wątkowi zamkniętemu. Nie będę się powtarzać i żeby mi nic nie umknęło to przekopiuję co napisałam Mamie Sówce:
I proszę nie myślcie sobie, że jestem jakimś dziwadłem, czy coś, ale po prostu przejechałam się już na ludziach-nawet na tym forum, więc zaufanie mam bardzo ograniczone.
[/SIZE][/FONT]
ok każdy ma prawo do swojego zdania ale ja ci powiem moje...mam dość tego że np. moja "teściowa" i jej córeczka wiecznie tu szperają co piszę, i wiele innych osób...przez to nie mogę wam napisać czasem co mnie trapi itp a wy to rozumiecie....ja chcę takiego wątku gdzie sobie pogadam od serca i rzucę łaciną jak mi się podoba i cała Polska nie musi o tym wiedzieć...bo mam już dość jakiś głupich komentarzy.....niestety nie każdy ma poczucie humoru jak wy i rozumie moje żarty itp......sory taki lajf
Rechotku rozumiem Cię doskonale i przykro mi, że takie babiszony Cię szpiegują i powiem im jedno: Niech się wypchają! No cóż! I tak chyba większość z Was zdecydowała, że chce nowy wątek i moje zdanie i tak się nie liczy.
Uściskam smskowoUściskaj Kasiorka od nas.

W piątek mam rozpoczęcie roku:-( A za tydzień wizyta i chyba koniec z pracą
Poproszę o L4;-) I najtrudniejsze :-( czeka mnie rozmowa z szefem:-( Miłego przedpołudnia Dziewczynki
;-)Uważaj, żeby Cię za to nie zamknęli;-)
W takim razie, skoro zamkniecie Ten wątek, to proszę poinformujcie mnie, kiedy to się stanie, żebym pewnego dnia się nie zdziwiła, że tu nic napisać nie mogę.
w sumie co do numeru to mi wystraczy, że Najeli ma, tak samo mam cały czas dostęp do netu (nawet w szpitalu z kom, chociaż trochę kasy mi zeżarło, ach te uzależnienie od BB) i w razie czego męża wyślę...
nie wiem skąd pomysł, że wątek zamknięty ma powstać aby obgadywać innych, myślę, że żadna z nas nie ma tego na myśli (bo ani to nie podstawówka, ani nie po to się tu spotykamy...), najlepiej oddaje to Rechotek:
wiem że moja znajoma buszuje po BB, co prawda urodziła we wrześniu i mam nadzieję, że tam się zatrzyma, ale czasem mi skóra cierpnie jak pomyślę, że może czytać co ja tu wypisuję i z czego zwierzam się dziewczynom, z którymi poczułam bliskość, której nie czuję z nią...
Niby łatwo powiedzieć wypchajcie się, ale np moja mama, która dużo o mnie wie nie musi tego czytać co ja piszę lub dowiadywać się czegoś w taki sposób... a nie powiem jej: matka wypchaj się! bo nie robi nic złego... bardzo mnie zastanawia fakt, że niektóre dziewczyny czują się strasznie urażone czy zagrożone tym pomysłem... ale to pewnie moje zboczenie socjologa![]()
Dzień dobry Dziewczynki:-) Ja już w pracyW piątek mam rozpoczęcie roku:-( A za tydzień wizyta i chyba koniec z pracą
Poproszę o L4;-) I najtrudniejsze :-( czeka mnie rozmowa z szefem:-( Miłego przedpołudnia Dziewczynki
;-)