Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też pisałam wcześniej że jestem za zamkniętym wątkiem, lecz co do numerów przemyślałam sobie, i wiadomo, że numery będą miały osoby starsze, bądz dłużej będą ce tutaj. Mi już jest bez różnicy.
Gosiu na pewno serducho bije i jest wszystko ok. Ja też muszę zrobić za tydzień badanie moczu i morfologię...
Ja w górach jeszcze nigdy w życiu nie byłam, a bardzo bym chciała, pamiętam jak były szkolne wycieczki w góry to kosztowały 1400zł a ja wtedy mamie nie pozwalałam wydać tyle kasy na 4 dni. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miała tą przyjemność, aby poczuć górskie powietrze.
No ja jestem tu przed kompem Gucha
A i jak obiecałam kilka zdjęć
Na pierwszych dwóch na weselu z Kocurkiem , na drugich dwóch już po weselu u rodzinki i mój mały ulubieniec czyli półroczny Piotruś , syn mojej kuzynki![]()
Spoko, mam duże mieszkanie, znajdzie się jeden wolny tapczan , a i maleństwo wygodnie się wyśpi! hehe... Więc loozik !
Wiesz ja mam tak samo, nie wiem czy to ta jesień, czy cholera wie co, ale ogólnie kiepskoHey brzuchatki wstałam dochodzę do siebie....jakoś dzień mi dzisiaj zleci, niestety nie mam samochodu więc jestem troszkę uwiązana w domu ale to nic może w końcu posprzątam łazienkę,
jakaś w ogóle jestem od soboty obolała i jakoś tak nie wiem, powietrze ze mnie schodzi. ale nie chodzi o puszczanie bąków .....jakoś nie mam nastroju na nic a ni nie mam na nic siły.....