No tak, Anisen nie bedzie miała radochy z nowego członka, bo ma córkę.... Za to ja tak hehe!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak, Anisen nie bedzie miała radochy z nowego członka, bo ma córkę.... Za to ja tak hehe!

Najeli płakać mi sie chce. za 2 dni mielismy isc sprzątać nowe mieszkanie, robic plany co jak ustawic a tu :-(
ja nie zostane w tym mieszkaniu na zime, zapłacimy koszmarnie dużo, obok nikt nie będzie mieszkał, będziemy miec włascicielkę ciętą na nas jak osa, bo jej juz powiedzielismy ze mieszkamy tylko do 15 października, ja nie pikole.
Przepraszam za słowa ale nie iwem jak mam to wyrazić co czuje, a czuje jakby mi sie zawaliło na glowe wszystko. dodatkowo własnie teraz tupacze daja znac ze jednak sobie nie zrobia przerwy, bo co.
Mieszkan jak na lekarstwo, jak są to ceny iście krakowskie. Jak nic nie znajdziemy do zimy to bedziecie mnie odwiedzać w wariatkowie na kobierzynie w krakowie. zawsze to jakaś wycieczka
az sie zaśmiałam przez łezki, niesamowite jesteście![]()
I teraz wstyd po raz drugi- ja jescze odkad jestem w ciazy nie bylam u dentysty :| :X muysze leciec koniecznie bo biore zelazo. mam nadzieje ze nic nie znajdzieale ostatnie dwa razy nic nie znalazl, do trzech razy sztuka...
![]()
i dostałam normalnie mega super wiadomośćMój chłop wraca z Filipin miedzy listopadem a grudniem no lepiej chyba już nie mogło być
normalnie jestem aż podniecona hahahahhaha
![]()
Tygrynko trzymam kciuki żeby krwawienie raz na zawsze ustąpiło. I pamiętaj, jutro nie jedź do Olka ! W łóżku wypoczywaj !![]()
Ehh... Ja nadal w szpitalu! Kolo 16 pozwolili mi isc do domku, bo z dzidzia absolutnoe wszysrko ok- zrobili mi usg i posluchalismy serduszka, dali mi morfine przeciwbolowo, obejrzal mnie lekarz I sip do domku. Po drodze musialam zaliczyc apteke szpitalna po przeciwbolowe, ale tam nie dotarlam. W windzie prawie stracilam przytomnosc I mezus zabral mnie spowrotem na oddzial, gdzie mnie przyjeli I dalej czekam na lekarza. Ja juz ice do domku!!!
Głowa o góry! Na pewno coś znajdziecie!
A jak nie, to ja mam jeden pokój gościnny, fakt łóżeczko tu nie wejdzie, no i po 3 tygodniach KLAUSTROFOBIA murowana, ale Adaś ma duży pokoik on chętnie podzieliłby się z Koleżanką miejscem!