Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na 38,7Babsztyl kosmiczny. ja wiem ze u nas był indywidualny tryb nauczania dla dziewczyn w ciazy. Przejdź najlepiej do sekretarki, one sa lepiej zorientowane niz dyrektorki i dowiesz sie jakie są w twojej szkole procedury, co szkoła to inne. Ja pamietam ze jeździłam do uczennicy z 3 klasy do domubo ta miała zagrozoną ciąze i udalo nam sie zrealizować program szybciej zeby zakonczyła szkołę przed rozwiązaniem. Nie wszystkie szkoły są normalne i myśla o tym by pomóc, czasem to bezduszne molochy z tępymi formalistami za steramiAnisen, no co za wredny babsztyl no! I bardzo dobrze jej odpowiedziałaś ja bym jej się zapytała ...albo nie już nic. Olej ją, głupia baba!
Ja dzisiaj przejechałam się na dyrektorce mojej szkoły...dowiedziałam się, że szkoła jeżeli tylko będzie chciała może pomóc ciężarnej szybko skończyć szkołe i wystawić oceny, u mojej znajomej w szkole nawet mają formularze do wypełnienia...
No tak, więc podaję mój powód i proszę czy mogłaby coś zrobić, zastanowić się a ona tak siedzi, połyka ciastko popijając kawą i mówi " żartuje sobie pani? W marcu chce pani II semestr skończyć? u nas takiego czegoś nie ma" no to wyszłam...
Tylko kto powiedział, że w marcu? Mi chodziło tylko o 2 tygodnie...:-(