Gucha90
Fanka BB :)
Ale też zmieszałam AA i jedzenie
To znaczy AA w sensie cos cięższego , żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że się leczę...:]

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to samo niby biorę masę witamin i zdrowo się odżywiam, a moje paznokcie dotrzymały tylko na ślub, a potem zaczęły się łamać jeden po drugim i zapuścić teraz nie mogę:-( makasakra jakaś totalnaco do malowania paznokci- do pracy nie malowalam bo kreda a raczej wapno powoduja ze lakier szybko odpada. Szkoda mi było codziennie meczyć je zmywaczem. Potem nie malowałam bo i tak miałam krótkie. pomalowałam sobie na ślub i tyle. teraz nie moge ich odchować. strasznie mi sie łamią. Nie mam pojęcia czemu. Dlatego mam obcięte krótko i tylko wypolerowane.
Musze sobie włosy pofarbować. Mam takie odrosty ze zaczynam sie siebie bać w lusterku.
chociaż u nóg mam ładne zadbane i pomalowane
Tylko do swojego wglądu bo półbuty noszę to sobie wieczorami we wannie podziwiam
Rozumiemy rozumiemyAle też zmieszałam AA i jedzenieTo znaczy AA w sensie cos cięższego , żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że się leczę...:]

bo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra 
Majsii ja do kapieli wlewam sobie troche oliwki bambino dla dzieci, a jak myje sie pod prysznicem to na mokrą skórę nakładam tą oliwkę i dopiero potem lekko wycieram ciało. przestało swędziec.Rozumiemy rozumiemySmacznego
Co do zapachów rożnych rzeczy to mi się wręcz słabo robi jak czuje jakieś perfumy itd ale to zawsze tak miałam
Za to coś mi się ze skórą stało i mogę się myc tylko w szarym mydlebo od innych rzeczy robi mi się swędząca skóra
![]()
Wrócę później baaaaj ;-) I błagam ważcie słowa bo potem nie nadrobię waszych esejów
A szkoda byłoby coś ominąć 
).