Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana.
Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>
Nie martw się będzie dobrzeja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana.
Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>
I oto cała nasza Najeli
po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek
a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze

plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę

dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!