Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
patrycja dziekuje za dobre serduszkokochana jesteś. Jutro zrobie te pierogi pewnie tez z 50 zamroze bo jakos nie umiem robic tylko dla 2 osób, zboczenie po 6 osobowej rodzince, a zawsze sie wiecej robiło bo ktos sie jeszcze na pierogi napatoczył ;-)
Jak mojemu powiedziałam ze mamy podobne daty porodu, te same daty ślubu to sie zapytla czy nie mam przypadkiem klona
no nie mam, bo Ty jesteś duuużo ladniejsza.
Pysia zaczynam czytać ksiązki z biblioteczki męza. Że on lubi fantastyke to sie wciągnęłam. Ostatnio 2 raz przeczytałam "Białą masajkę". Wierzyć mi sie nie chce ze moga być takie kobiety i co ona widziała w tym masaju. nawet w łozku sobie nie poużywała.
Ja też ciągle usypiam przy książkach... Zaczęłam czytać "Zmierzch" ale jakoś nie mogę skończyć - przeczytam 10 stron i już śpię...
Za 3 godzinki USG![]()

nie wyobrazam sobie tego, chcoiaz wczoraj chyba z 2 h sie meczylam zeby zasnac.
A przestałam farbować bo do szłu mnie doprowadzało to, że robiłam np kolor ciemna czekolada a po kilku myciach zostawał jakis odcień rudego i tak ze wszystkimi i farbami i szamponami koloryzującymi a ja w odcieniach rudego wyglądam jak baba jaga
Ale myślę, że jakąś delikatną farbę bez amoniaku można spokojnie na włoski w ciązy nakładać