Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A stoisz jak upoledzona na srodku sklepu i zastanawiasz sie po co tam przyszlas??![]()
Ja też zawsze byłam nauczona że przed USG mam siusiu robić żeby pęcherz nie przeszkadzałEj Aguś ale ty szybka jesteś jak ładnie zrobiłaś swojego glitterka brawoooo piękny ten Olek
![]()
to ja juz nie wiem jak to z ta woda jest....co lekarz to inaczej chociaz ewychodzi ze to tutaj jacys chorzy sa i inne zwyczaje maja..grrrrr
DZIEKUJE!!!!!!!!
No a co do brzuszka...to ja mam takie wrazenie ze mi zaraz odpadnie...no jakbym kule do kregli polknela tak mi ciazy... i czasami jak kichne albo sie zle przekrece w nocy to mam taki bol w brzuchu jakby mi sie skora rozrywala....ale pewnie miesnie mi sie rozciagaja...haha
Znachorka a co ja mam zrobic mi to juz tasma clakiem(i maszynka)sie przepalily bo jak nadrabiam to tych stron mam tyle haha![]()
Witam brzuchatki!
A ja dopiero wstałam, oglądałam sobie Dzień dobry TVN pokazywali takie fajne chusty dla mam, które karmią piersią a często przebywają w miejscach publicznych - minus , że droga ale taką można zrobić z zwykłej chusty
A tera wracam nadrobić zaległości w czytaniu.
Gibaga - gratuluję córeczki!!!
siunab- gratuluję synusia!!!