reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dobra zawijam kiece i lece oglądać na wspólnej. Miłego oglądania filmików- warto Jak napisała LadyMocca można się oszczać osmarkać i co ino sobie zażyczycie :) Potem to nie wiem czy jeszcze wrócę. jak zwykle będę jutro wieczorem na największej hihawce tutaj :) Odmeldowuję się ;) Ahoj czy jak tam się pisze ha ha ha

reklama
Chyba mojego kara jednak nie spotka. Wy mnie rozbawiacie, a do tego on w snie zaczal gadac. Myslalam, ze sie zsikam. Niewyraznie goda: "przebiegnij sie w kolo to se bączka puscisz i odleci.................." ahahahahah :-D:-D:-D:-D Az sie boje myslec co mu sie sni.........

JAK CHCESZ TO MORZEMY SIE ZAMIENIC A ZOBACZYSZ JAKI JEST MOJ
A TO JEST DOBRY POMYSL MORZE TAK BYSMY SIE POWYMIENIALY CO TYDZIEN NA CHLOPOW MOZE BY ZMIEKLI GORZEJ JAK BY IM SIE SPODOBALO:szok:

No powiem szczerze, ze moj nie jest zawsze az taki najgorszy........Czasami zdarzaja sie mu takie wybryki. Nie pije, nie bije, czesto pomaga, robi zakupy. Ale czasem to faktycznie z widlami trza na niego..........

JAK CHCESZ TO MORZEMY SIE ZAMIENIC A ZOBACZYSZ JAKI JEST MOJ
A TO JEST DOBRY POMYSL MORZE TAK BYSMY SIE POWYMIENIALY CO TYDZIEN NA CHLOPOW MOZE BY ZMIEKLI GORZEJ JAK BY IM SIE SPODOBALO:szok:
Hahahahhahaha może to by podziałało :-D

U mnie to wygląda tak wraca chłop z Filipin z innej strefy czasowej ( tam jest +6h) rozumiem, że przez te kilka mies się zawsze przestawi i w ogóle musi przywyknąć do "normalnego" życia ale on przywyka cały okres jak jest w domu :wściekła/y: a później znów kontrakt i tak w kółko macieju ....... a to jego niespanie po nocach mnie po prostu dobija :wściekła/y:ja wstaje on idzie spać i odwrotnie ale teraz jak znów tak będzie to jego strata będzie się po nocy dzidzią zajmował skoro jak twierdzi "nie może spać" :-D

Jak tak dalej pójdzie to naprawdę zaraz tu urodzę na miejscu, jakaś położna jest?! :-D:-D:-D:-D??? Miałam oglądać NW a dalej was czytam no kurde nie mogę się oderwać ni h... A z tymi facetami to wam powiem, że naprawdę to co moja teściowa (mamusia znaczy się ;P) zjeb..ała (tzn. w dobrej wierze robiła ;P) to ja potem musiałam zbierać plony! No ale żem twarda laska i dałam se radę! Głodówki, śmierdzące skarpetki i osrane gacie przez miesiąc albo i dwa, odstawienia od wyra do odwołania, pejcze, dobra smycz i kaganiec i co? udało się!

reklama
Hahahahhahaha może to by podziałało :-D

U mnie to wygląda tak wraca chłop z Filipin z innej strefy czasowej ( tam jest +6h) rozumiem, że przez te kilka mies się zawsze przestawi i w ogóle musi przywyknąć do "normalnego" życia ale on przywyka cały okres jak jest w domu :wściekła/y: a później znów kontrakt i tak w kółko macieju ....... a to jego niespanie po nocach mnie po prostu dobija :wściekła/y:ja wstaje on idzie spać i odwrotnie ale teraz jak znów tak będzie to jego strata będzie się po nocy dzidzią zajmował skoro jak twierdzi "nie może spać" :-D

o widzisz ! są tego jakies plusy. :-)

Do góry