Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez sie tym smaruje (miedzy innymi) i mi powychodzily ,
Moja mama nic komletnie nie ma a ja tez i dupsko i biodra i brzuchol i cycuchy i w ogole nawet na lydkach.
A o tej vit A to ja sie tez zastanawiam, bo siosra juz mi kupila i dziisaj wyslala...

Nie no ja to generalnie też nie płaczę, ale nowe to mogłyby się gdzieś schować... heheh Ja naprawdę jutro sobie kupię tą maść z wit. A i będę się smarować tym od czasu do czasu. Bo teraz to się smaruję na zmianę kremem na rozstępy, balsamem oliwkowym ziaji, i zwykłą oliwką. A Wy lasencje?
ja słyszałam że witaminy A w ciąźy nie wolno. ja sie smaruje mustelą 2 razy dziennie i nie łacze to z niczym innym.

No to pewnie taka nasza uroda :-) A gdzie Ci wyszły teraz? Bo mi ODPUKAĆ TFU TFU na razie nowe nie wyszły, choć pewnie i tak mnie to czeka. Oby jak najpóźniej i jak najmniej. Kurde nie wiem co z tą maścią z wit. A bo Milenka pisała, że podobno w ciąży nie można. Pytałam ją czy wie dlaczego, ale chyba poszła sobie...Ale może chodzi o doustne przyjmowanie. Bo ta laska co pisała na BB to właśnie tą maść stosowała i nie dość, że jej zbladły te świeże to nowe się nie pojawiły... Sama już nie wiem...
![]()

Co do rozprawy to wydanie wyroku zostało odroczone do przyszłego czwartku więc tydzień nerwów przede mną. Trochę wam tu ponarzekam ale diabli mnie biorą, jak każdy prawnik - facet patrzy się na mnie, jak na dziwo bo nie dosyć, że baba to jeszcze w ciąży
Usłyszałam już nie raz, że nigdy nie będę dobrym adwokatem (na razie jestem na aplikacji) bo mam męża i będę miała dziecko bo dobry adwokat to samotny adwokat
No trochę mi ulżyło.

:-)
Trochę wam tu ponarzekam ale diabli mnie biorą, jak każdy prawnik - facet patrzy się na mnie, jak na dziwo bo nie dosyć, że baba to jeszcze w ciążyUsłyszałam już nie raz, że nigdy nie będę dobrym adwokatem (na razie jestem na aplikacji) bo mam męża i będę miała dziecko bo dobry adwokat to samotny adwokat
No trochę mi ulżyło.
Uważam, że kobieta z dzieckiem jest bardziej zorganizowana i zdyscyplinowana niż niejeden samotny facet. Beknij im śledziem w twarz i się nie przejmuj...Poza tym OK, mala rosnie fajnie. Machala raczkami i otwierala buzinke:-)
Spadam Kochane, bo ogladam z synem filmik
Milej nocki i do jutra :*:*:*
Normalnie cisza jak makiem zasiał.... :-(
Ale się porobiło :-(
Gdzie Was wywiało Lasencje ?????![]()
Cholerni szowiniści.Uważam, że kobieta z dzieckiem jest bardziej zorganizowana i zdyscyplinowana niż niejeden samotny facet. Beknij im śledziem w twarz i się nie przejmuj...
Moim usprawiedliwieniem jest allegro. Przeglądam sobie akcesoria i ubranka i tak sprawdzam, co mi się przyda:-)
Pocieszające że nie wszyscy faceci tak mają