Ja tak samo jak Joasia. Wcześniej pewnie będę stosowała tzw. werandowanie:-) I wogóle przecież ja też muszę jakoś ten wózek wtachać po schodach do windy:-) Lepiej jak się dobrze zagoję niż żeby mi miało coś popękać przy podnoszeniu wózka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-)No dokładnie mam takie same myśli. Oby do wiosny i ciepełka:-)Tez myslalam o 3 tyg wlasnie. W sumie jak bym urodzila w terminie czyli 20 lutego to potem juz tylko czekac na wiosne i moze sie troche ociepli....:-)
ja niestety werandowac nie moge bo niemam gdzie...
Anne ja jak tylko zle sie czuje to wanna mnie ratuje - nawet mi sie rymlo;-).
Wlasnie na zakupowym przeczytalam o wyjsciach na spacerki. Kiedy tzn. po jakim czasie zamierzacie wyjsc ze swoimi Maluchami na 1 spacerek???:-)
jeszcze nie polazłam do tej wanny,cięzko się od Was kochane oderwać
:-)
,ale zależy od pogody,pamiętam jak starszą córeczkę urodziłam w lutym(22go 1999r)było tak ciepło wkrótce-wiosennie,ze wyszłam z nią szybko na pewno po 3tyg gdzieś-położna ,która mnie odwiedzała mnie zachęciła do tego,a jak syna w maju 1997,to taki upał był,ze po tygodniu byłam na krotkim spacerze,pbo położna mówiła,że na zewnątrz jest i tak cieplej niż w domku
Tak wiec zobaczymy,ale myślę,że pewnie wcześniej jak po miesiącu teraz się nie da,a jak by było minus 5 to nawet po miesiącu nie,ale chyba już tak w lutym nie będzie?

tylko jakos balkon mi do glowy przyszedl...

Mama Sówka robi nam smaka,sernik na zimno z galaretką? mmniam.
![]()
MamoSowko ja na zapiekanki robie farsz z pieczarek, cebuli, kukurydzy i kabanosow (kroje w kosteczke) i smaze. kiedy wystygnie mieszam z keczupem i tartym serem, nakladam na bagietki i do piekarnika:-)
a zamiast ketchupu dałabym majonez, bo ketchupu nie lubię
agaB jest już po CC i teraz odpoczywa:-) dziewczyny mają 2970g i 2500g, ale nie wiem, która ile, bo narazie nie mamy dokładnych informacji
małe leżą narazie w inkubatorkach, ale pewnie niebawem już będzie ok i nie będą musiały w nich być
jak będę miała więcej informacji to napiszę:-)