reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ja tak samo jak Joasia. Wcześniej pewnie będę stosowała tzw. werandowanie:-) I wogóle przecież ja też muszę jakoś ten wózek wtachać po schodach do windy:-) Lepiej jak się dobrze zagoję niż żeby mi miało coś popękać przy podnoszeniu wózka:-D

reklama
Tez myslalam o 3 tyg wlasnie. W sumie jak bym urodzila w terminie czyli 20 lutego to potem juz tylko czekac na wiosne i moze sie troche ociepli....:baffled::-)
ja niestety werandowac nie moge bo niemam gdzie...

Anne ja jak tylko zle sie czuje to wanna mnie ratuje - nawet mi sie rymlo;-):-D:-D.

Wlasnie na zakupowym przeczytalam o wyjsciach na spacerki. Kiedy tzn. po jakim czasie zamierzacie wyjsc ze swoimi Maluchami na 1 spacerek???:-)

Fajnie Ci sie rymło:-D jeszcze nie polazłam do tej wanny,cięzko się od Was kochane oderwać:tak::-)
A na 1szy spacerek to niby w zimie po miesiącu sie wychodzi,a wcześniej gdzieś przez tydzień werandowanie przy otwartym oknie w wóżeczku,ubrane jak na spacerek:tak:,ale zależy od pogody,pamiętam jak starszą córeczkę urodziłam w lutym(22go 1999r)było tak ciepło wkrótce-wiosennie,ze wyszłam z nią szybko na pewno po 3tyg gdzieś-położna ,która mnie odwiedzała mnie zachęciła do tego,a jak syna w maju 1997,to taki upał był,ze po tygodniu byłam na krotkim spacerze,pbo położna mówiła,że na zewnątrz jest i tak cieplej niż w domku:tak:Tak wiec zobaczymy,ale myślę,że pewnie wcześniej jak po miesiącu teraz się nie da,a jak by było minus 5 to nawet po miesiącu nie,ale chyba już tak w lutym nie będzie?

Anne to twoja cora mlodsza o rok (kalend.) od mojego syna :-)(27 sierpien 98)
Jakos malo inteligentna jestem bo nie pomyslalam, ze werandowac mozna przy otwartym oknie:zawstydzona/y::-D:-D tylko jakos balkon mi do glowy przyszedl...

Kochane zabijecie mnie, ale cóż:cool2:

Zeszłam na dół na obiadek i zobaczyłam bułeczki i dziś na kolację wymyśliłam zapiekaneczki tylko jeszcze myślę z czym:confused::happy2:

Natomiast jutro rano będę robiła sernik na zimno i czekoladowe ciasteczka, bo mój Mężuś ma w poniedziałek urodzinki, a za niczym innym tak nie przepada jak za ciastami i ciasteczkami:-) a jak z czekoladą to już w ogóle:-D

To ja już pójde do tej wanny sie wyluzować,a po drodze wezmę sobie ciasteczka i gazetę:tak:,Mama Sówka robi nam smaka:tak:,sernik na zimno z galaretką? mmniam.:-DTo narazie pa pa

MamoSowko ja na zapiekanki robie farsz z pieczarek, cebuli, kukurydzy i kabanosow (kroje w kosteczke) i smaze. kiedy wystygnie mieszam z keczupem i tartym serem, nakladam na bagietki i do piekarnika:-)

reklama
Mama Sówka robi nam smaka:tak:,sernik na zimno z galaretką? mmniam.:-D

Tak z galaretką:-)

MamoSowko ja na zapiekanki robie farsz z pieczarek, cebuli, kukurydzy i kabanosow (kroje w kosteczke) i smaze. kiedy wystygnie mieszam z keczupem i tartym serem, nakladam na bagietki i do piekarnika:-)

Hmmmm dobry plan tylko nie wiem czy wszystko mam w domku:-p a zamiast ketchupu dałabym majonez, bo ketchupu nie lubię:baffled:

UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!
Mamy kolejną rozpakowaną Lutóweczkę:-D agaB jest już po CC i teraz odpoczywa:-) dziewczyny mają 2970g i 2500g, ale nie wiem, która ile, bo narazie nie mamy dokładnych informacji:confused: małe leżą narazie w inkubatorkach, ale pewnie niebawem już będzie ok i nie będą musiały w nich być:tak: jak będę miała więcej informacji to napiszę:-)

Do góry