reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Cześć.
Mało tu zaglądam, ale widzę że pusto tu jakoś. Mi kompletnie brak czasu na bb. Poza tym Mikołaj znowu mi chorował tym razem na półpaśca i ciągnęło się to 2.5 tygodnia. U Mai problem się odnowił i 5-go lipca kolejny zabieg. Do tego czeka mnie ciężki imprezowy tydzień. M. imieniny i potem dzieci urodziny czyli 4x robota.

Monikasia ​co się dzieje. Wylewaj nam tu problemy.

reklama
heej....
U mnie ostatnio nie za ciekawie dlatego też mnie nie ma.....
Agatko już niebawem sie zobaczymy :D i zjemy placki po węgiersku :D:D:D doczekać sie nie mogę

Hej wam lutóweczki :) Widzę , każda ma jakieś problemy . Ja kilka ostatnich miesięcy zostałam sama Z Fabiankiem , bo tatuś był za granicą . Zatem wszystko zostało na mojej głowie. podziwiam kobiety , które zostają same a mają więcej niż jedno dziecko! A co u nas to tak w małym skrócie Fabianek od 25 maja nie chodzi w pieluszkach. zakładam mu jedynie na noc. A co lepsze swoje potrzeby załatwia jedynie do ubikacji (nie chce nocnika ani podkładki) ;) No i Dziś mija tydzień jak przeprowadziliśmy się do Niemiec. Na razie jest dobrze. Mieszkamy ok. 5 km od Francuskiej granicy. Piękne krajobrazy nas otaczają. ;) Pozdrowionka

DSC04196.jpg

Tutaj Fabian z tatusiem w naszym miescie ;)

Witam po długiej nieobecności. Byłam 3 tygodnie u rodziców. Pierwszy tydzień był bardzo udany i z mamą miałam pewne plany ale teraz nic z tego nie wyjdzie, moja mama jest w szpitalu i jest do d... Więcej napiszę na zamkniętym.

reklama
Do góry