reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Kinga, Twój podpis w gg bardzo poprawił mi nastrój :)

żeby jeszcze tan miesiac zniknął, ech

braknie mi sił do wakacji :(

a ja nie mam rodziny do której mogłabym jeżdzić, tzn moja rodzina to moja mama i mój mąż i dzieci, babcia w Szczecinie, i to wszystko

z Igora strony albo Szczecin/Police, albo Niemcy pod Holandią - a tam i przejazd daleki i drogi :(

obiecałam sobie Bieszczady, tylko teraz nie mogę spać w stodole i tu zaczynają sie schody, bo gdzie ja znajde nocleg za 3 zł :(

z dalszych dobrych wiadomosci - Piotrek będzie mia wycinanego mogdałka i Pani dr nie rozumiala dlaczego w innym szpitalu odmowili, bo migdalek baaardzo duzy - z ciekawostek - termin - grudzien 2007

i Pioitrek ma podejrzenie uczulenia na żywność - nabiał i gluten - i jak ja mam powiedzieć dziecku że nie będzie jadł na razie płatków z mlekiem i serkówi jogurcików - jak on tylko na tym ciągnął??

jutro na badania krwi - testy, potem się okaże, ech

reklama
aziku kochany kasa kasa kasa szkoda słów, biedny Piotruś, może zrób to w formie zabawy, że to taka gra i je tylko to i to jak np. bohater jakieś bajki, albo że zaczynają się wakacje od mleczka i serka :zawstydzona/y: oj nie wiem jak ci pomóc.. trzymam kciuki za jutrzejsze badania krwii
i duuuuuuużżżżżooooo siły ci życzę!!!!!!! pomyśl jeszcze tylko miesiąc :tak:

azik a jakie miał obiawy,że podejrzewają właśnie uczulenie na gluten i białko:confused:

w sumie ta diagnoza była szokiem...

mały ma ataki duszności, częste zapalenia oskrzeli i górnych dróg oddechowych, a poza tym ma delikatną, okresową wysypkę - kaszkę na ramionach, udach i policzkach

pani doktor zawile tłumaczyła to mojemu męzowi - że te same coś tam odpowiadają za alergie pokarmowe jak i duszności - dla mojego małego rozumku to za trudne :)

jutro jedziemy zrobić badania, dzisiaj już nie zdązyłam jutro umówiłam się z panią z izby przyjęć - bo tam wszyscy boją się pobrać krew trzylatkowi (!!!)

byliśmy wczoraj w Ikei z Agatką, kupiliśmy zabezpieczenia do szafek, szuflad i kontaktów

moja córka wybrała sobie sama maskotkę - pająka, podobał jej się jeszcze nietoperz :szok::szok::szok::szok:
chodziła po sklepie z pająkiem i każdemu pokazywała:-) zamiast misia, słonika - pająk... ehhhhh:cool2: i to dziewczyna!

reklama
Do góry