reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

MAMOOLI my rowniez trzymamy kciuki oby szybko i bezboleśnie malutka zawitała na świecie:tak:

MAGA dasz rade super te studia wybrałaś ja nawet o takich nie słyszałam ;-)

u nas czasu brak na wszystko w zwiazku z czym na bb takze ale w sumie ok ja chodze dumna jak paw bo moja córcia coraz częściej przemierza pokoje na dwóch a nie na czterech tyle sie naczekałam ju z iwekszość waszych maluszków śmiga a Emi teraz się wziela do roboty hihi

reklama
dzięki za wszystkie zacisniete kciuki:tak: :-) mam nadzieje że już na dniach bede PO

Madzia udanego wyjazdu
kasiula brawa dla Emi!

Maga- dasz rade...trzymam za Ciebie kciuki...:tak: :tak: :tak:trudny kierunek.. wielkie ukłony....i wielki podziw...że przy Maluszku masz siły

Kasiula - wielkie brawa dla Emi...a ja się zastanawiam kiedy mój Antoś wieźmie się tak do roboty zacznie chodzić

Ja też pojawiam się okazyjnie. Małe mieszkanko + absorbujący maluszek, który najchętniej cały czas angażowałby mnie w swoje zabawy...

Mamaoli Trzymaj się Słoneczko. Myślami jestem przy Tobie.

Mama Oli trzymam kciuki!;-)juz niedlugo malenstwo bedzie z wami a pozniej z gorki:-)

Kasiula Matula brawa dla Emi:tak:

Madzia- napewno wyjazd do Gdańska się uda...a podróż bedzie lekka...fajnie masz...uwielbiam Trójmiasto...mam tutaj przyjaciół:tak: :tak: :tak: a o mały włos abym tutaj mieszkała....chciałam się przenieść na Uniwersytet Gdański na studiach tak na 2 roku...ale jakos nie wyszło...bo chodziło o kase...skoro mam Uniwerek Łódzki i mieszkam w Łodzi ...to rodzice się bardzo zdziwili..i wkońcu dałam spokój...(chodziło mi o miasto i o moich przyjaciół..):tak: :tak: :tak:

Maga - wow! Uczelnia wojskowa, brzmi poważnie...
mamaoli - jeszcze tylko ciut cierpliwości...
felqua - może wreszcie nas odwiedzisz jak bedziesz w PL?? Jaśki poszaleją sobie razem.

reklama
wyjazd sie udal :tak: ale ja chce jeszcze!!! :-) kocham to maisto, sopot, gdynie... normalnie moglabym tam mieszkac :tak: barte byl super dzielny, w samochozdie spal caly czas, na piaseczek reagowal wieeeelkim usmiechem i ciezko go bylo od niego oderwac :-)

maga:
ty w wejherowie mieszkasz tak?? moze uda nam sie spotkanko nastepnym razem ;-)

Do góry