reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Mamooli- trzymam za Ciebie kciuki..Kochana..wytrzymaj jeszcze troszku ..:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D ale jesteś dzielną Mamusią

reklama
ja właśnie sprawdzałam na wątku majowym czy już Kamilka na świecie czy jeszcze nie - patrze a tu u nas się pojawiła mamaoli - Kochana my również trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą

mamooli: ja tez mysle o was stale ;-) czekam na dobre wiesci lada dzien :tak:

my zaraz wyjezdzamy... do gdanska na dwa dni. w ostatniej chwili wymyslelismy :-)
zyczcie nam szczesliwej drogi i spokoju z bartkiem :tak: bo to nasz pierwszy tak daleki wyjazd :baffled:

Madzia, szerokiej, spokojnej drogi!!!

MamaOli - trzymam kciuki!! pamiętam ostatni miesiąc mojej ciąży - to już była katorga dla mnie, ani spać, ani chodzić, ani siedzieć - w każdej pozycji było mi źle ;-)

madzia kurczę gdybym wiedziała wcześniej mogłybyśmy się spotkać...mieszkam niedaleko trójmiasta:tak:

Mamooli my tez trzymamy kciukasy za szybkie rozwiazanie! Zyczymy duuuzo sily! slemy buziaki!
Maga-podziwiam za powrot na studia dzienne ja caly czas mam ITS-dzieki temu moge siedziec na Wegrzech! A co studiujesz i na ktorym uniwerku?
Magda-udanego wyjazdu!
A nasz powrot do Polski ze wzgledu na problemy z przegladem auta przesunal sie o3 dni-tak wiec wracamy we wtorek -a ja juz tak chcialam byc w doooomu!

studiuję na II roku pedagogiki(specjalność patologie i dewiacje społeczne, oraz polityka obronna państwa) na akademii marynarki wojennej(uczelnia wojskowa ;-) )

reklama
Do góry