Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwia to chyba jednak naprawdę jakieś przeznaczenie
Oj dziewczyny przyłączam się do Waszego grona. Ja mam świra na punkcie Mateusza. Ja za nim tęsknię nawet jak śpiA w ciągu dnia to mam ochotę go zacałować:-)

)
tak wczoraj z Iskiem rozmiwaiałam o ... Nataszce (a znając szczęście Tomaszku)
i tak sie zastanawiamy - problemów pełno, czasu dla siebie mało, pożerają kasę - a i tak się tęskni... echhh
takie słodkie diabełki - kilka razy dziennie doprowadzają do szału, a i tak zaraz potam chce sie je tulic i całować...
rodzice to dziwne stworzenia![]()

..a jej mamusia wszystkie dzieci chodzila i ustawiala a swojej córki jakoś nie mogła...ale poza tym elementem bylo bardzo miło.tak wczoraj z Iskiem rozmiwaiałam o ... Nataszce (a znając szczęście Tomaszku)

, niestety....
jeszcze do tego sie smieje mala zlosnica
pisk i wrzask wtedy jest.Wiem ze to tylko dzieci ale z tego co obserwuje Briana to on nie wyrywa zabawek nawet jak ktos do nas przychodzi daje sie wszytskim bawic a przeciez to jedynak
tzn. tego karmienia co chwile, kolek, nieprzespanych juz calkowicie nocy. jakos narazie nie mam sily, tym brdziej po naszych malzenskich przejsciach....