Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sylwia to chyba jednak naprawdę jakieś przeznaczenie
Oj dziewczyny przyłączam się do Waszego grona. Ja mam świra na punkcie Mateusza. Ja za nim tęsknię nawet jak śpiA w ciągu dnia to mam ochotę go zacałować:-)

)
tak wczoraj z Iskiem rozmiwaiałam o ... Nataszce (a znając szczęście Tomaszku)
i tak sie zastanawiamy - problemów pełno, czasu dla siebie mało, pożerają kasę - a i tak się tęskni... echhh
takie słodkie diabełki - kilka razy dziennie doprowadzają do szału, a i tak zaraz potam chce sie je tulic i całować...
rodzice to dziwne stworzenia![]()

..a jej mamusia wszystkie dzieci chodzila i ustawiala a swojej córki jakoś nie mogła...ale poza tym elementem bylo bardzo miło.tak wczoraj z Iskiem rozmiwaiałam o ... Nataszce (a znając szczęście Tomaszku)

, niestety....
jeszcze do tego sie smieje mala zlosnica
pisk i wrzask wtedy jest.Wiem ze to tylko dzieci ale z tego co obserwuje Briana to on nie wyrywa zabawek nawet jak ktos do nas przychodzi daje sie wszytskim bawic a przeciez to jedynak
tzn. tego karmienia co chwile, kolek, nieprzespanych juz calkowicie nocy. jakos narazie nie mam sily, tym brdziej po naszych malzenskich przejsciach....