M
mamaoli
Gość
iwka już niedługo zostaniesz Mamusią po raz drugi, ale zleciało, no i współczuje "kłopotów" z teściową. Mi teraz pomaga mama i nie do końca mi to pasuje, ale jej moge wiele powiedzieć a teściowej do pomocy to sobie nie wyobrażam
to jednak obca osoba, choc moja jest w sumie OK ale jakoś nie "zbratałysmy" sie specjalnie
Catherinka jak fajnie, ze sie odezwałaś!! no i gratuluje awansu i mam nadzieję, że juz niedługo opoczniesz od swojej teściowej
Jak tak czytam Twojego posta to raczej szybko czasu miec nie bedziesz, zebyśmy się mogły spotkać, ale bede cierpliwie czekać:-)
Ja wczoraj miałam doła strasznego i przeryczałam cały wieczór ale dzis juz na szczęście widzę słońce i mam więcej wiary. Szkoda życia na użalanie sie nad sobą, w końcu mam zdrowe dzieci i powinnam się cieszyć i dziękować za nie a nie rozpaczać, że mi ciężko ...

to jednak obca osoba, choc moja jest w sumie OK ale jakoś nie "zbratałysmy" sie specjalnie
Catherinka jak fajnie, ze sie odezwałaś!! no i gratuluje awansu i mam nadzieję, że juz niedługo opoczniesz od swojej teściowej
Jak tak czytam Twojego posta to raczej szybko czasu miec nie bedziesz, zebyśmy się mogły spotkać, ale bede cierpliwie czekać:-)Ja wczoraj miałam doła strasznego i przeryczałam cały wieczór ale dzis juz na szczęście widzę słońce i mam więcej wiary. Szkoda życia na użalanie sie nad sobą, w końcu mam zdrowe dzieci i powinnam się cieszyć i dziękować za nie a nie rozpaczać, że mi ciężko ...

, a teraz właśnie sprawdzam na allegro i są po 297zł! A my kupiliśmy go normalnie w sklepie sportowym, więc teoretycznie na allegro powinny być tańsze