reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzięki kobietki
kochane jesteście
jak tak Was czytam to naprawde mi sie lepiej na serduchu robi:tak:
co do gojenia rany to jest o niebo lepiej, w poniedziałek ide do kontroli
troche jeszce pobolewa mnie brzuch ale juz coraz sprawniejsza sie robie
Jutro czeka mnie cały dzionek sam na sam z moją trójką, bo Michał na cały dzień do pracy, dobrze, że pogody nie ma, to nie będzie mi żal, że siedzimy w domu;-)

Mamooli ja bym Cie strasznie chciala wysciskac ! Naprawde jestes niesamowita! Podziwiam cie z calego serca! duzo zdrowka dla calej waszej rodzinki!
Duzo zdrowka takze dla Patryczka KatiNJ!
A ja dzisiaj w szoku bo moj synek przespal w swoim lozeczku cala noc bez pobudki od 21 do 8.30 rano! Gdyby tak bylo codziennie! Jak ja sie wyspalam- juz o 7 bylam rzeska jak ptaszek! Dzisiaj jedziemy do Katowic- na imieniny dziadka-mam nadzieje ze nie bedzie korkow na wislance.

felqua oby wiecej takich nocek:tak:
ja póki co mam pobudki na karmienie koło 4, 5 nad ranem , no i w tym czasie też Maks sie przebudza na butle

Dzień jakoś przezyłam ale trza się troche nagimnastykować..
no i brzuch mnie boli troche bo niby Maksa nie nosze ale z łóżecza, do łóżeczka pare razy a tu jest co dźwigać..
Po południu wyszło słonko i tak koło 17-stej rodzinka przyszła z odsieczą i wzieli mi dzieci na spacer, to troche oddechu złapałam

Mamaoli Podziwiam Cię, jak wszystkie mamy, które sobie radzą z gromadką dzieci.
Podpisuję się pod stwierdzeniem, że szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko - chętnie bym Was odwiedziła i pomogła :tak:

reklama
dziewczyny, czy znacie jakiegoś producenta ładnych mebli dla dzieci?
Jesteśmy w trakcie remontu i nie wiem jak urządzić pokój Mateusza.
Jedne mebelki mi sie bardzo spodobały ale cena:no:
meblik.pl - producent mebli dzieci꣹ch

Zastanawiam się też nad mebelkami z brw (model caps lock)

Może coś podpowiecie, bo nic innego cos znaleźć nie mogę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry