Witam Was ponownie po dosyć długiej przerwie...
Znów jestem, choć w moim bywaniu tutaj wiele się zmieni, jak pewnie same niebawem zauważycie. Wynika to przede wszystkim z radykalnej zmiany mojego stosunku do forum. Bywając na forum, tzn. czytając, a nie pisząc dostrzegłam wiele rzeczy, których wcześniej nie widziałam, stąd moja zmiana podejścia.
Podczas tej nieobecności zmieniłam też zdanie o niektórych z Was - kilka z Was bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło (czego wcześniej bym się nie spodziewała), inne wręcz przeciwnie, a jest część osób odnośnie, której moje zdanie się utwierdziło.
Wiem jedno, od forum uzależniona nie jestem i mogę bez niego żyć, co mnie bardzo cieszy.
Postanowiłam też nie zmieniać swojej decyzji odnośnie zdjęć Szymona - nie ma ich w wątku zdjęciowym i nadal nie będzie.
Wracam, bo chcę czasem się odezwać, a nie mieć tylko poczucie, że korzystam z tego, co Wy stworzyłyście. Wracam, bo jest tutaj naprawdę sporo ciekawych i mądrych osób, z którymi warto wymieniać poglądy (a nawet się pokłócić

) i co najmniej dwie osoby, z których zasadami i sposobem działania na tym forum się nie zgadzam i będę z nimi walczyć (czego za wszelką robić nie zamierzam, ale nie omieszkam się odezwać, kiedy zajdzie potrzeba).
Tak więc znów jestem... Witam Was serdecznie...