reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kaska wyluzuj czy wszystko trzeba brac az tak powaznie ?
zycie jest na tyle skomplikowane ze jakby czlowiek bral wszystko az tak do siebie to by wykorkowal szybciej niz nam sie wydaje
Kasia buziaki i popatrz czasem na to co sie tu pisze z lekkim przymrozeniem oka ;-)

reklama
Viola: ja tylko chcę sie dowiedzieć o jaką dwójkę chodzi. ja tekst Ivki potraktowałam poważnie bez przymrużenia. nie wiem co miał spowodować i chciałbym się tego dowiedzieć.

uffff trochę nadrobiłam bb ...
nie chce mi się pracować jak diabli!!! - ostatnie tygodnie naprawdę się przepracowałam i po tym jak w ostatni piątek wyszłam znowu o 17, a połowa ludzi miała długi weekend, to stwierdziłam, że muszę odpocząć

co do parasolki - też musze koniecznie kupić i w ogóle nie wiem jaką:confused2:

a co do ivki (;-)) - cześć

oj nie wiem czy aż tak miło, bo właśnie na wątku jedzeniowym zdradziłam, że Maks jada czekoladę:-D:-D:-D, ale przyrzekam, że rzadko, w b. małych ilościach i tylko po obiedzie - mamy rodzinną słabość do czekolady:tak::-p:rofl2:, a on z taką rozkoszą rozpuszcza ją sobie w ustach:tak:

Koga - spoko ..moje dziecko ostatnio zlapalo ciasteczko z czekolada u mojej kolezanki..nie zdązyłam zabrać ..i zjadl;-):-(:rofl2::rofl2:ale taka gorzka czekolada jest bardzo zdrowa i raz na jakis czas powinno się ja jesc teraz jest taki wybór czekolad gorzkich ..ja uwielbiam Lindt 70% kakao;-):tak::tak:

oj nie wiem czy aż tak miło, bo właśnie na wątku jedzeniowym zdradziłam, że Maks jada czekoladę:-D:-D:-D, ale przyrzekam, że rzadko, w b. małych ilościach i tylko po obiedzie - mamy rodzinną słabość do czekolady:tak::-p:rofl2:, a on z taką rozkoszą rozpuszcza ją sobie w ustach:tak:

Koga jeśli o mnie chodzi możesz zdradzać na wątku jedzeniowym (i nie tylko tam) co tylko chcesz, ja się czepiać nie zamierzam. :-)

Odnośnie czekolady poniżej 3 roku mam swoje zdanie i tyle.

A na wątku jedzeniowym już się nie będę wypowiadać na żaden temat, co już sobie dawno temu solennie przyrzekłam. Tam tylko czytam...

Witajcie dziewczyny ;-)

Dawno się nie odzywałam :-) BRAK CZASU. Wzięłam się za siebie (w sensie porządkowanie siebie :tak:)
Poza tym Karola - mamin cyculek baaardzo absorbujący sie ostatnio stał :-) Nie posiedzę sama, kiedy ona się bawi, muszę być na podłodze i towarzyszyć mojej córze. Teraz np. siedzi na biurku i myszkuje w moich papierach :-) a ja piszę :-)

Catherinka, suuuper, że się odezwałaś. Mam nadzieję, ze będziesz częściej zdawać nam relację co u Was ;-) No i gratuluję awansu

Ivka, no, miło to na wstępie swojego powrotu nie zabrzmiałaś :no:
Ja nie zamierzam się dopytywać kto należy do tej dwójki, bo uważam, że można mieć swoje sympatie i antypatie, ale bez jaj.... No, niemiło :no:

reklama
KingaP odnośnie tej dwójki wcale nie będzie z mojej strony miło i ja tego nie ukrywam. Nie zamierzam też obgadywać się bez końca na gg, tak jak to jest u większości z nas w zwyczaju. Po prostu jak będę miała coś co powiedzenia tym dwóm Paniom to powiem to wprost i z grubej rury - to tyle, nic więcej nic mniej.

A dopytywać się nie musisz o kogo chodzi, bo ja o tym pisać nie zamierzam ani tutaj ani prywatnie na gg czy gdziekolwiek indziej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry