reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwosz - gratulacje!!! Ja też dzisiaj zdałam na piątkę ostatni egzamin w tym semestrze na swoich podyplomowych i też cieszę się już psychicznym luzem. Nareszcie :)

Ivka - ten chrom to chyba coś dla mnie :):):) Staram sięi dbać o siebie, chodze na siłownię, generalnie na figurę nie narzekam, ale przed słodkościami obronić sie żadną miarą nie mogę. Nałóg jak nic. Spróbuję chyba tego chromu, bo to niezdrowo tyle słodyczy wsuwać...

reklama
gratuluję tym co juz kolejny rok studiów mają za sobą, przede mną rozpocznie sie kolejna kariera studenta :(

padam na twarz... dzisiaj w przedszkolu mieliśmy festyn, 12 godzin pracy :( głownie fizyczniej, odwykłam...

Azik - życzę dużo samozaparcia i sił. Fakt, że im człowiek starszy, tym mniej się chce, no i innych obowiązków masa. Co innego było tylko sobie studiować, a co innego jednocześnie pracować i być żoną i mamą...No, ale jak to mówią "co nas nie zabije, to nas wzmocni", więc głowa do góry, jakoś będzie.

a ja mam problem bo kacper nie chce pic mleka:-(
przemycam pod postacia kaszki(na sniadanie),jogurt serek itp. martwie sie ze to za malo,chociaz w programie na tvn style ''mamo to ja'' pediatra mowil ze mleko w tym wieku mozna zastapic juz innymi rzeczami

a jak u was maluchy pija mleko?tzn.ile?

ivka my w podobnym czasie odstawialysmy czy ty masz ten sam problem?

a ja mam problem bo kacper nie chce pic mleka:-(
przemycam pod postacia kaszki(na sniadanie),jogurt serek itp. martwie sie ze to za malo,chociaz w programie na tvn style ''mamo to ja'' pediatra mowil ze mleko w tym wieku mozna zastapic juz innymi rzeczami

a jak u was maluchy pija mleko?tzn.ile?

ivka my w podobnym czasie odstawialysmy czy ty masz ten sam problem?

Sylwia Szymon nie pije mleka i to żadnego i wcale mnie to nie martwi (moja pediatryczna mówi, że jak nie chce to nie i już). Za to zjada biały serek, jogurt naturalny, czasem trochę sera żółtego bądź topionego. Nie przemycam mu mleka na siłę, bo ewidentnie mu ono nie smakuje.

Sylwia - Jaś samo mleko pije tylko raz dziennie, zazwyczaj ok. 6.00 rano, potem jeszcze raz dziennie kaszkę. I to tyle. Za to nie lubi niestety białego sera...

jagoda uwielbia mleko, więc apropo produktów mlecznych mam spokojna głowę:tak:
a jutro czeka mnie meeeeeeega ważny egzamin, i już teraz trzęsę gaciami ze strachu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry